Hittebestendige afzuigbox 7800 m3/h – mps 500 e4 21

€ 1.935,15
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 1.935,15
Sinds:
Gisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Kaatsheuvel, NB
Adverteerder:
Horeca King
Telefoon:
0135908845
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.65417,5.049397
Horeca King
Hittebestendige afzuigbox 7800 m3/h – mps 500 e4 21
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Hittebestendige afzuigbox 7800 m3/h – mps 500 e4 21

Omschrijving:Levertijd: 5 werkdagen
Artikelnummer: H0174Als je op zoek bent naar de beste hittebestendige afzuigbox dan zal je niet meer verder hoeven te zoeken. Door te kiezen voor Horeca King weet je zeker dat je de beste kwaliteit in handen zult hebben die men maar kan vinden. Deze afzuigbox kan gebruikt worden tot 120°C mediumtemperatuur. Dit is veruit genoeg voor de meeste horecagelegenheden in het land. De motor zorgt voor een luchtstroom naar buiten toe, hierdoor zal de vettige lucht altijd het pand kunnen verlaten. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de kwaliteit van de lucht in het pand op de meest optimale manier geregeld zal zijn. Deze afzuigbox is voorzien van een speciale condensatie- en vet-afvoer klep, dit maakt het mogelijk om hem snel en eenvoudig schoon te maken. De ventilatorunit is buiten draaibaar, uiteraard voorzien van een regelbare snelheid. Voor jouw bedrijf is dit dé beste investering die er maar gemaakt kan worden. Kiezen voor deze afzuigbox voorziet je van een uitstekende hittebestendige werking voor in het pand.

Klik hier en download de PDF-bestand om de documentatie van dit product te bekijken.

Afzuigboxen aanschaffen
Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien bij het bouwen of verbouwen van een pand of een gedeelte van een gebouw, is het zorgen voor een goed ventilatiesysteem. Frisse en verse lucht is van groot belang. Niet alleen om de mensen in de ruimte te voorzien van schone lucht, maar ook omdat warmte en vocht schade en schimmels kunnen veroorzaken in een slecht geventileerde ruimte. Afzuiging is dan ook nodig om warme, verontreinigde en vochtige lucht af te voeren. Dit kan je voor elkaar krijgen met een ventilatiesysteem, maar ook met afzuigboxen kopen.

Waarom afzuigboxen kopen?
Een afzuigbox is een geïsoleerde box met een slakkenhuismotor ingebouwd. Dit maakt dat ze zeer weinig geluid maken, zonder kracht te verliezen. De stalen boxen zijn geïsoleerd met brandwerend noppenfoam. Dit zorgt ervoor dat de box zo goed als geen geluid maakt.

Er zijn veel soorten afzuigboxen die je kunt kopen. Denk hierbij aan verschillende capaciteiten, verschillende manieren van omgang met de lucht en verschillende aansluitmanieren.

Maar waarom zou je een afzuigbox kopen en niet gewoon buisventilator bijvoorbeeld? Het grote voordeel van afzuigboxen is dat ze zeer stil zijn in gebruik en op een breed vlak kunnen worden toegepast. Dit maakt afzuigboxen ideaal om in te zetten in bijvoorbeeld horecakeukens, rookruimtes, algemene ruimtes, maar ook in woningen of industriële toepassingen.

Verschillende soorten afzuigboxen
Geen enkel gebouw is hetzelfde en ook niet elke afzuigbox werkt voor iedereen even functioneel. Bij verschillende modellen moet je denken aan een enkelwandige box, een softbox afzuiger of een dubbelwandige afzuigbox.

Mochten alle standaardopties nog niet goed passen bij jouw bedrijf of pand, dan zijn er ook mogelijkheden om afzuigboxen op maat te laten maken. Denk hierbij aan het kiezen van de afzuigmotor, het materiaal en de afmeting van de afzuigbox. Er zijn veel mogelijkheden.

Het kopen van een afzuiging
Een van de belangrijkste zaken waar je op moet letten bij het inrichten van een gebouw, pand en de ruimtes die erin zitten, is dat de afzuiging goed geregeld is. Doordat de gebouwen in Nederland steeds beter zijn geïsoleerd, is er mechanische ventilatie nodig om toch frisse lucht in de ruimte te krijgen. Optimale ventilatie is van groot belang om gezonde lucht te kunnen garanderen. Gelukkig kan je het afvoeren van warme en vochtige lucht eenvoudig regelen door het installeren van een wand- of plafondventilator.

Er zijn veel verschillende soorten ventilatoren. Afhankelijk van de ruimte en het type lucht dat zich erin bevindt, is er een speciale

http://www.horecaking.nl/ Advertentienummer: 46874462
Link: