GBG-0001 Draadloze Paniekknop

€ 134,85
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 134,85
Sinds:
2 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Heemskerk, NH
Adverteerder:
Secures
Telefoon:
0251770020
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.50027,4.695146
Secures
GBG-0001 Draadloze Paniekknop
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Texecom GBG-0001 Draadloze Paniekknop met Ricochet mesh technologie:• Tweevoudige overvaldrukknop met Ricochet technologie• Geluidloze bediening
• Batterij levensduur tot 4 jaar EN50131-1, EN50131-5-3 & PD6662:2010
• Grade 2 Class II Compatibel met Texecom Elite panelen
• Reset sleutel meegeleverd

Texecom GBG-0001 Draadloze Paniekknop met Ricochet mesh technologie:

  • Tweevoudige overvaldrukknop met Ricochet technologie
  • Geluidloze bediening
  • Batterij levensduur tot 4 jaar EN50131-1, EN50131-5-3 & PD6662:2010
  • Grade 2 Class II Compatibel met Texecom Elite panelen
  • Reset sleutel meegeleverd

Premier Elite professional series
Professionele draadloze alarminstallatie van Texecom met Cloud-ondersteuning.

Waaruit bestaat de Premier Elite oplossing?
De Premier Elite alarminstallatie kan worden uitgerust met zowel draadloze als bekabelde detectiemiddelen. Dit zijn detectoren welke reageren op beweging in een ruimte, rook detecteren, koolmonoxide meten bij een kachel of geiser, etc. Afhankelijk van het aantal gewenste detectoren kan een ‘Elite 12’ of ‘Elite 24’ alarminstallatie worden toegepast, respectievelijk voor 12 en 24 detectoren totaal. De bediening van de alarminstallatie kan op verschillende manieren plaatsvinden, via een pincode, een handzender of zelfs met uw smartphone! Bij een melding van één van de detectoren, wordt de vooraf bepaalde alarmeringswijze gestart. Deze kan bestaan uit een optische/akoestische alarmgever in de woning, een melding naar uw Apple of Android smartphone of naar een gespecialiseerde meldkamer. Ook kunt u gebruik maken van digitale camera’s, ter controle en verificatie van alarmmeldingen. De beelden van totaal vier camera’s kunt u via de APP op uw smartphone bekijken!

Draadloze techniek
Binnen het Premier Elite draadloze platform wordt gebruik gemaakt van de zogeheten Ricochet® technologie. Dit is een intelligente 2-weg draadloze techniek, waarbij alle detectoren en het paneel een actieve rol spelen in de communicatie. Iedere detector is een signaalversterker, waardoor op een betrouwbare wijze grotere afstanden kunnen worden overbrugd. Het bereik en veiligheidsniveau is hierdoor groter dan ten opzichte van alternatieve fabricaten. Dankzij de 2-weg communicatie wordt tevens het energieverbruik gereduceerd en is de batterij levensduur van de detectoren groter. Betrouwbare alarminstallatie van Texecom.

‘Cloud’ ondersteuning / APP’s
Alarmmeldingen ontvangt u via de App op uw smartphone, ook wanneer u de App zelf heeft afgesloten, dit wordt pushtechnology genoemd. U mist hierdoor geen essentiële informatie en kunt snel reageren op gebeurtenissen! De communicatie vindt plaats via uw internet verbinding.

Financiën
Het Premier Elite concept biedt een buitengewone prijs/kwaliteitsverhouding. Dankzij slimme technieken en goed doordachte opbouw levert zowel de apparatuur als de installatie een belangrijke bijdrage aan een zeer interessant prijsniveau.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): GBG-0001

http://www.secures.nl/ Advertentienummer: 52645732
Link: