Fischbach dakventilator 42.201/2 - 6005 m3/h

€ 2.991
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 2.991
Sinds:
5 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Woerden, UT
Adverteerder:
Rumeyza ventilation products BV
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
52.07812,4.888149
Rumeyza ventilation products BV
Fischbach dakventilator 42.201/2 - 6005 m3/h
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Fischbach dakventilator 42.201/2 - 6005 m3/h

Omschrijving:

De dakventilatoren van de 42-serie hebben achterover gebogen schoepen, ingebouwde thermische beveiliging en zijn uitgerust met een Fischbach schijfankermotor. De hoge druk ventilator heeft een lage geluidsdruk is 0...100% spanningsregelbaar en kan luchttemperaturen aan van maximaal +70°C. Behuizing van gegalvaniseerd staal. De behuizingsframe heeft een speciale constructie van stabiel aluminium composietprofiel met kunststof hoekverbindingen niet positief en positief verbonden.

Dubbelwandige zijpanelen van 41 mm dik, verzonken in het behuizingsframe en uitwisselbaar. Zijwandisolatie van mineraalwol deze is niet brandbaar en heeft een hoge hittebestendigheid en een hoge geluidsisolatie. Eenvoudig te installeren, onderhoudsvrij en efficiënt.

Download PDF

Fischbach 42.201/2

Fischbach dakventilatoren

Bij het woord ventilatie denken mensen al gauw aan een afzuigkap in de keuken of een ventilatieschacht in de muur van een gebouw. Maar ventilatie kan ook op andere plekken van een gebouw voorkomen, wat dacht je bijvoorbeeld van het dak?

De Fischbach dakventilatoren kunnen eigenlijk op elk type gebouw worden geïnstalleerd, het is een belangrijk onderdeel van een groter geheel; het afzuigsysteem. De Fischbach dakventilatoren worden dan ook toegepast in de meest uiteenlopende ventilatiesystemen in de utiliteit, sportcomplexen, bedrijfshallen en keukentechniek.

Eigenlijk zorgt een Fischbach dakventilator ervoor dat de ventilatie binnen je pand goed is geregeld waardoor eventuele vervuilde lucht niet in je pand blijft hangen. Een ruimte met een laag plafond of waar geen ramen open kunnen wordt al snel benauwd, vochtig en warm. Dit is niet fijn als mens zijnde – al helemaal niet voor mensen met bijvoorbeeld astma – maar deze warme en vochtige lucht kan ook schade aanbrengen in de ruimte zoals condens en schimmel.

Zoals de naam al zegt plaats je een dakventilator buiten op je dak. Een dakventilator is eigenlijk alleen nodig wanneer er binnen niet genoeg ruimte is voor een ventilatorbox. Deze boxen kunnen geluid maken wat niet altijd even prettig is. De Fischbach dakventilator werkt verder hetzelfde als bijvoorbeeld een ventilatorbox, het zuigt de vieze lucht af en brengt deze via de luchtkanalen naar buiten.

Een Fischbach dakventilator is speciaal voor buiten gemaakt. Hij is dan ook goed beschermd tegen regen en andere weersomstandigheden, waardoor hij altijd zal blijven werken.

Het schoonmaken van een Fischbach dakventilator vergt wat specialistische kennis aangezien het apparaat op het dak staat gemonteerd. De Fischbach dakventilator wordt dan ook gereinigd door middel van een roterende borstel. De ventilator moet hiervoor wel worden losgehaald omdat het anders lastig is om hem goed schoon te maken.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Rumeyza
  • SKU (eigen artikel code): 34266
  • Type: simple
  • Import prijs: € 2991,00

http://bezoek website Advertentienummer: 48914579

Meer advertenties van Rumeyza ventilation products BV

Link: