Chaysol buisventilator VT 160 S - 760 m3/h

€ 161
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 161
Sinds:
Gisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Woerden, UT
Adverteerder:
Rumeyza ventilation products BV
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
52.07812,4.888149
Rumeyza ventilation products BV
Chaysol buisventilator VT 160 S - 760 m3/h
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Chaysol buisventilator VT 160 S - 760 m3/h

Omschrijving:

Kanaalventilator vt heeft een gesloten motor IP 44 en is leverbaar van 290 tot 1900 m3/h in 7 verschillende diameters. Toepasbaar in badkamers, toiletruimtes en in woonhuizen. Maar ook in bars, restaurants en kantoren. Maximaal af te zuigen luchttemperatuur 60ºC.

Download PDF

Chaysol vt 160 s

Chaysol kanaalventilatoren

Ventilatiesystemen heb je in allerlei soorten en maten. Om te beginnen is een ventilatiesysteem een cruciaal onderdeel in elk huishouden of bedrijfspand. Immers zorgt de ventilatie voor schone lucht. De warme en vochtige lucht wordt door een ventilatie afgevoerd terwijl frisse en schone lucht vanzelf de ruimte weer betreedt. Dit is vooral van belang voor kleine ruimtes of ruimtes zonder open ramen.

Een van zo’n soort ventilatie, zijn de chaysol kanaalventilatoren. Zoals de naam al zegt is dit een ventilator voor een ronde kanaal, kenmerkend hierbij is dus de ronde vorm en ronde aansluitingen. Alle chaysol kanaalventilatoren hebben deze vorm wat ze heel universeel maakt. Ze kunnen direct op of tussen de ronde ventilatiekanalen worden aangesloten. Het voornaamste doel van een chaysol kanaalventilator is het verplaatsen van lucht in de ventilatiesystemen. Ze kunnen op verschillende manieren, zoals horizontaal als verticaal worden toegepast.

Een chaysol kanaalventilator wordt dus ingebouwd tussen twee ronde ventilatiekanalen. Daarbij is een chaysol kanaalventilator best krachtig, veel krachtiger dan bijvoorbeeld een ander klein formaat ventilator. Een chaysol kanaalventilator kan worden gebruikt in situaties waarbij er meer luchtweerstand moet worden overbrugd. Doordat dit type chaysol ventilator zich midden in het ventilatiestelsel bevindt en niet aan de uiteindes die uitmonden in een vergaderzaal of woonkamer heb je ook geen last van het geluid van de motor. Je zal de chaysol kanaalventilator waarschijnlijk alleen horen op zolder of boven in het plafond.

Er zijn veel verschillende soorten chaysol kanaalventilatoren, hierbij is het belangrijk dat je goed kijkt of de chaysol ventilator wel compatibel is met jouw ventilatiesysteem. Er moet worden vastgesteld hoeveel lucht er moet worden verplaatst en aan welke eisen de chaysol ventilator moet voldoen. Over het algemeen geldt dat hoe groter de capaciteit van de chaysol ventilator is, des te groter de aansluiting is voor op het kanaal. Als je niet zeker weet hoeveel luchtcapaciteit er verplaatst moet worden, dan kan je dit het beste overleggen met één van onze professionals.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Rumeyza
  • SKU (eigen artikel code): 29902
  • Type: simple
  • Import prijs: € 161,00

http://bezoek website Advertentienummer: 48914476

Meer advertenties van Rumeyza ventilation products BV

Link: