Aluminium afzuigbox 4250 m3/h

€ 589,88
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 589,88
Sinds:
4 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Kaatsheuvel, NB
Adverteerder:
Horeca King
Telefoon:
0135908845
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.65417,5.049397
Horeca King
Aluminium afzuigbox 4250 m3/h
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Aluminium afzuigbox 4250 m3/h

Omschrijving:

Horeca King heeft in zijn programma enkele compacte design afzuigboxen opgenomen. Deze zijn bedoeld om in rechthoekige en ronde luchtkanalen te worden geschakeld. Door deze mogelijkheid is iedere onderneming in de horecasector in staat om zijn of haar pand te voorzien van de beste luchtkwaliteit die men maar kan realiseren in het betreffende pand. Naast de vele mogelijkheden op het gebied van aansluitingen ben je bij ons aan het juiste adres voor alle mogelijke bijkomende spullen. Denk hier met name aan de buizen die kunnen worden aangesloten aan de afzuigboxen.

De aluminium afzuigboxen zijn voorzien van centrifugaal ventilatoren en voor inspectie en onderhoud kunnen de zijpanelen open gemaakt worden met een sleutel. Door deze hoge mate van gebruiksvriendelijkheid is iedereen in staat om de luchtkwaliteit te verzekeren in het pand. Al onze producten zijn voorzien van de juiste certificaten, hiermee weet je zeker dat ze aan alle mogelijke eisen zullen voldoen. Ze zijn ontworpen om onder de hoge beschikbare druk te functioneren en hebben een zeer laag geluidniveau. Dit maakt deze afzuigboxen de beste aanvulling voor bij jou in de keuken. De hoge kwaliteit in combinatie met de vele andere voordelen zorgen ervoor dat dit een must is voor in de keuken.

De complete gamma aan aluminium afzuigboxen, van 1000 m3/h tot 23020 m3/h, is tot 95% vanuit voorraad leverbaar. Dit zorgt ervoor dat ook jij de afzuigboxen vandaag nog kunt bestellen. Op de site kan je zien of de producten in het assortiment leverbaar zijn, kijk hier even goed naar voordat je besluit om een stel afzuigboxen te bestellen. Binnen no time kan je aan de slag om de luchtkwaliteit te bevorderen in het pand.

De boxen zijn voorzien van een compact design. Daarnaast staan de boxen bekend om hun laag geluidsniveau, hierdoor zullen de gasten in het pand geen last hebben van het geluid van de afzuiging. De afzuigboxen kunnen gebruikt worden voor zowel een binnen- als een buitenopstelling. De toelaatbare temperatuur van de verplaatsen lucht is -30°C tot +70°C, dit maakt het optimaal bij te stellen voor bij jou in de keuken. Voor de beste kwaliteit producten ben je bij Horeca King aan het juiste adres. Neem snel een kijkje in het assortiment om te ontdekken welke soort afzuigboxen er op dit moment allemaal in het assortiment beschikbaar zijn. Voor vragen omtrent onze afzuigboxen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers.

Afzuigboxen aanschaffen
Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien bij het bouwen of verbouwen van een pand of een gedeelte van een gebouw, is het zorgen voor een goed ventilatiesysteem. Frisse en verse lucht is van groot belang. Niet alleen om de mensen in de ruimte te voorzien van schone lucht, maar ook omdat warmte en vocht schade en schimmels kunnen veroorzaken in een slecht geventileerde ruimte. Afzuiging is dan ook nodig om warme, verontreinigde en vochtige lucht af te voeren. Dit kan je voor elkaar krijgen met een ventilatiesysteem, maar ook met afzuigboxen kopen.

Waarom afzuigboxen kopen?
Een afzuigbox is een geïsoleerde box met een slakkenhuismotor ingebouwd. Dit maakt dat ze zeer weinig geluid maken, zonder kracht te verliezen. De stalen boxen zijn geïsoleerd met brandwerend noppenfoam. Dit zorgt ervoor dat de box zo goed als geen geluid maakt.

Er zijn veel soorten afzuigboxen die je kunt kopen. Denk hierbij aan verschillende capaciteiten, verschillende manieren van omgang met de lucht en verschillende aansluitmanieren.

Maar waarom zou je een afzuigbox kopen en niet gewoon buisventilator bijvoorbeeld? Het grote voordeel van afzuigboxen is dat ze zeer stil zijn in gebruik en op een breed vlak kunnen worden toegepast. Dit maakt afzuigboxen ideaal om in te zetten in bijvoorbeeld horecakeukens, rookruimtes, algemene ruimtes, maar ook in woningen of industriële

http://www.horecaking.nl/ Advertentienummer: 46874611
Link: