Persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit -

€ 3,90
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 3,90
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit -
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit - Persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit Reflecteren: de basis
Mirjam Groen
9789001776367

Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 2. Jaar: 2011. Taal: Nederlands.

Reflecteren is binnen de sociaal agogische sector en de gezondheidszorg al tientallen jaren een begrip. Reflecteren is een veel gehanteerde vorm van leren en een vaardigheid die men zich eigen moet maken. Het is een te verwerven hbo-competentie en dit boek sluit daarbij aan. Het zelfstandig handelen binnen de eigen professie vereist een voortdurend kritisch beschouwen ervan. Reflecteren op het eigen handelen moet je leren. Het is een vaardigheid die je met behulp van voorbeelden, voorbeeldgedrag en oefenen met de docenten en medestudenten ontwikkelt. Parallel daaraan kun je heel goed jezelf hierin trainen. Van beginnend studenten worden reflectievaardigheden gevraagd, maar vaak krijgt het trainen hiervan weinig aandacht. Reflecteren is met name voor deze groep een vrij abstracte aangelegenheid. Er zit een gat tussen twee uitersten: níet en wél kunnen reflecteren. Dit boek zit hier tussenin en poogt een antwoord te geven op de vraag hoe je jezelf ontwikkelt van een persoon die niet bekend is met reflectie, tot een persoon die begint met en vaardiger wordt in reflecteren: op weg naar bewust en bekwaam handelen. Voorbeeldgedrag en samen trainen van deelvaardigheden zijn essentieel. Het boek biedt daarbij een goede ondersteuning. Je leert in eerste instantie te reflecteren op alledaagse situaties om vaardig te worden. Dit vormt een fundament om te kunnen reflecteren op toekomstige beroepssituaties.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boekenSpecificaties:
  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikelcode): 9789001776367
  • ISBN (artikel code): 9789001776367
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Mirjam Groen
  • Primaire Auteur: Mirjam Groen
  • SKU (eigen artikel code): 533400310

https://www.boekenbalie.nl/ Advertentienummer: 56741071

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: