Nederlands Voor Buitenlanders

€ 30,35
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 30,35
Sinds:
2 weken
Gezien:
3 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Nederlands Voor Buitenlanders
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Nederlands Voor Buitenlanders
Foekje Reitsma
9789027432049

Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.

Met deze cursus maak je je snel en efficiënt de grondbeginselen van het Nederlands eigen. Leer in je eigen tempo of gebruik het boek bij je studie op een taalinstituut of volksuniversiteit. Het lesmateriaal is zeer toegankelijk en geschikt voor Arabisch-, Turks-, Spaans-, Engels-, Frans- en Duitstaligen die langere tijd in Nederland verblijven of willen inburgeren. Alle facetten van het Nederlands komen aan de orde in 18 praktische lessen, van uitspraak en spelling tot uitdrukkingen en grammatica. Tussendoor krijg je extra informatie over de Nederlandse taal en cultuur. Met de levendige dialogen, ingesproken door native speakers, oefen je je uitspraak, zodat je een eenvoudig gesprek in het Nederlands kunt voeren. Na bestudering van het boek heb je een degelijke basiskennis van het Nederlands. Je kunt krantenartikelen en eenvoudige literaire teksten lezen, zij het met een Prisma woordenboek bij de hand. 18 lessen rond thema's als: kennismaken, thuis, het werk, de winkel, het restaurant audiomateriaal met gesprekken over alledaagse situaties - download de mp3's van www.prisma.nl gevarieerde opdrachten om woordenschat, grammatica en uitspraak te oefenen duidelijke en overzichtelijke grammatica uitgebreide woordenlijst leidt op tot niveau A2/B1 van het Europees Referentiekader.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789027432049
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Foekje Reitsma
  • SKU (eigen artikel code): 391200202

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 41264960

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: