Een Dood In Brazilie

€ 3,90
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 3,90
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Een Dood In Brazilie
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Een Dood In Brazilie
Peter Robb
9789027499691

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Taal: Nederlands.

Een dood in Brazilië is een wonderlijke, soms bizarre collage van geschiedenis, cultuur, politiek en dagelijks leven in dit sensuele en soms ook angstaanjagende land. Een land dat wordt gekenmerkt door immense verschillen tussen arm en rijk, door excessief geweld, maar ook door ongekende schoonheid. In zijn gedreven, intelligente stijl neemt Robb de lezer mee op zijn reis door Brazilië. Hij beschrijft een wereld waarin alles het eten, de literatuur, de lange geschiedenis van uitbuiting en zelfverrijking, het lot van zijn eigen Braziliaanse vrienden met alles lijkt samen te hangen. Een flonkerende clair-obscur van Brazilië. THE NEW YORK TIMES Hij heeft het karakter, de vitaliteit en de paradoxen van het land weten te vangen, op een wijze zoals door weinig anderen is gedaan. THE GUARDIAN luguber surrealisme met een vaardige, erudiete toets. PUBLISHERS WEEKLY Peter Robb (1946) groeide op in Australië en Nieuw-Zeeland. In 1971 vertrok hij naar Europa, waar hij een aantal jaren werkte als uitsmijter, taalkundige en leraar. Terug in Australië gaf hij Engelse les aan immigranten en gevangenen. Tussen 1978 en 1992 woonde hij in Italië en bezocht hij regelmatig Brazilië. Zijn Middernacht op Sicilië werd een wereldwijde bestseller. De pers over Middernacht op Sicilië: Een liefdesverklaring op de tonen van een requiem... DE VOLKSKRANT Als introductie tot het naoorlogse Italië kent dit boek zijn gelijke niet. TIMES LITERARY SUPPLEMENT

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789027499691
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Peter Robb
  • SKU (eigen artikel code): 444300635

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 48335534

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: