Bernhard Gate

€ 15,45
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 15,45
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Bernhard Gate
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Bernhard Gate
Ton Biesemaat, T. Biesemaat
9789038918075

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.

Dat prins Bernhard niet bepaald een vlekkeloos leventje leidde is genoegzaam bekend uit de diverse affaires die in de loop der jaren naarboven zijn geborreld en die voor een deel alweer met de mantel der liefde bedekt zijn door 's prinsen aanhoudende charmeoffensief.
Intensief onderzoek dat enkele jaren in beslag heeft genomen wijst echter uit dat hetgeen bekend is over de handel en wandel van onze prins nog maar enkele druppels op een gloeiende plaat zijn. Er zitten nog wel wat meer smetten op het blazoen van de man die zo heldhaftig uit de oorlog weerkeerde en (op eigen voordracht) werd benoemd tot opperbevelhebber der Nederlandse strijdkrachten. In dit boek worden enkele behoorlijk ondergesneeuwde affaires opgediept uit de krochten van een afgesloten tijdperk. Zoals zijn actieve lidmaatschap van de SS, de vermeende? Stadhoudersbrief, het reilen en zeilen van zijn moeder Armgard en zijn broer prins Aschwin tijdens en vlak na de oorlogsjaren, zijn banden met dictator Peron en diens bevallige Evita, de pogingen Juliana van de troon te stoten ten gunste van zijn dochter Beatrix, Žn - niet op de laatste plaats - zijn betrokkenheid bij de louche bank Teixeira de Mattos. Alle kwesties die in het boek aan de orde komen worden omstandig ondersteund door originele documenten.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789038918075
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Ton Biesemaat, T. Biesemaat
  • SKU (eigen artikel code): 410700944

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 50531058

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: