Ademhaling als medicijn

€ 14,85
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 14,85
Sinds:
6 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Ademhaling als medicijn
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Ademhaling als medicijn
Marc Scheffer, Mathilde Scheffer
9789462031838

. Conditie: Als nieuw. Editie: 7e herziene editie. Taal: Nederlands.

In 'Ademhaling als medicijn' wordt beschreven wat er in ons lichaam gebeurt wanneer de stress toeneemt, het lichaam niet meer genoeg capaciteit heeft om deze te verwerken en de impact daarvan op de ademhaling.
Veel mensen lijden aan chronische hyperventilatie door stress, vaak zonder dat ze dit van zichzelf bewust zijn. Dit kan zich op verschillende manieren uiten: van luchtwegproblemen tot burn-outklachten zoals benauwdheid, hoesten, lage weerstand, algehele spanningsklachten, angst zonder reden, slapeloosheid, geheugenverlies, weinig energie, etc.
De arts Prof. Dr. K. Buteyko ontwikkelde een techniek waarmee de ademhaling gereset kan worden. Zijn bevindingen zijn het uitgangspunt van waaruit de schrijvers van dit boek de gevolgen van en oplossing voor een ontregelde ademhaling beschrijven.
Het boek geeft een nieuw en revolutionair inzicht in hoe de ademhaling werkt, welke impact stress heeft op het ademvolume en waarom je met ademhalingsoefeningen zoals ‘naar de buik ademen’, pauzes forceren of de frequentie van de ademhaling bewust proberen te beïnvloeden weinig bereikt en waarom deze vaak het probleem alleen maar groter maken. In het boek zijn daarom ook geen ademhalingsoefeningen opgenomen maar zal het inzicht in hoe de ademhaling werkt en wat een gezonde ademhaling voor je lichaam kan betekenen je veel opleveren.
In het boek is een interessante ademtest opgenomen die een goede weerslag geeft van hoe gezond jouw ademhaling is. Daarnaast wordt de ademhaling in relatie tot verschillende aandoeningen zoals astma, hooikoorts, bronchitis, holte ontstekingen, hoge bloeddruk, problemen aan het verteringsstelsel, stress-gerelateerde klachten en slaapproblemen zoals slaap apneu, snurken en slapeloosheid beschreven en wat een gezond ademvolume kan betekenen ten aanzien van sport, werk, gezin en ontspanning. Mensen die herstellende zijn van Corona of willen zorgen dat zij genoeg weerstand hebben hiertegen, zullen ook zeker baat hebben bij de informatie.
'Ademhaling als medicijn' is ook te koop als E-Book.
Voor meer info over trainingen: www.ademwijzer.nl

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boekenSpecificaties:
  • Conditie: Zo goed als nieuw
  • EAN (artikelcode): 9789462031838
  • ISBN (artikel code): 9789462031838
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Marc Scheffer, Mathilde Scheffer
  • Primaire Auteur: Marc Scheffer, Mathilde Scheffer
  • SKU (eigen artikel code): 411101149

https://www.boekenbalie.nl/ Advertentienummer: 56194940

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: