Ik hoor je wel

€ 5,55
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 5,55
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Ik hoor je wel
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Ik hoor je wel
Ames
9789055016525

Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Taal: Nederlands.

Ik hoor je wel
Annie, een jonge moeder die met haar man Jim en hun twee kinderen in een rustige buitenwijk woont, is zeker niet bang aangelegd. Maar als zij op een avond plotseling stemmen hoort over de babyfoon van haar dochtertje, slaat de schrik haar om het hart. Is er iemand in de babykamer? Als Annie van de schrik is bijgekomen, gaat ze op onderzoek uit. Via de babyfoon blijkt ze haar nieuwe overburen af te kunnen luisteren, jonge mensen die net in het grote Victoriaanse droomhuis aan de overkant van de straat zijn komen wonen. Al gauw raken Annie en Jim bevriend met David, een succesvolle gynaecoloog, en zijn vrouw Leslie van de overkant. En hoewel ze zich schuldig voelt ten opzichte van haar nieuwe vrienden, kan Annie het niet laten: in de dagen die volgen wordt ze steeds weer naar de babyfoon getrokken om haar overburen af te luisteren. Annie is geschokt als ze zo ontdekt dat de knappe David er een minnares op nahoudt. Maar haar afluisterspelletje neemt nog ernstiger vormen aan, als ze ontdekt dat hij betrokken is bij illegale medische experimenten, die resulteren in de dood van vrouwen en baby's. Annie is vastbesloten om hem te stoppen - maar daarbij zet ze haar eigen leven op het spel... IK HOOR JE WEL is een originele thriller die een geheel nieuwe inhoud geeft aan het begrip burengerucht.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikelcode): 9789055016525
  • ISBN (artikel code): 9789055016525
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Ames
  • Primaire Auteur: Ames
  • SKU (eigen artikel code): 722800278

https://www.boekenbalie.shop Advertentienummer: 51102459

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: