Traditie en revolutie

€ 8,45
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 8,45
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Traditie en revolutie
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Traditie en revolutie
Krishnamurti
9789020254228

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Taal: Nederlands.

Deze dialogen met mensen en groepen die al jarenlang de lezingen van Krishnamurti volgen en ermee experimenteren, zijn zeer diepgaand; een scherpzinnige uitwisseling van gedachten, een fel en soms medogenloos over en weer van vragen en antwoorden die het meest innerlijk elf openen. Dualiteit en non-dualiteit openbaren zich in de woorden van de grote religieuze leraar. De dringende noodzaak tot verandering geeft een totaal nieuwe dimensie aan het geheel van intellectueel en religieus onderzoek. Aan Krishnamurti werden in deze dialogen vragen gesteld over de traditionele waarde en de positie nu van de Schrift en de smritis, van tantrische en andere oude teksten. Krishnamurti doet de hele traditionele benadering ervan teniet en geeft de kern aan van ons zoeken naar verlichting, vrijheid en geluk. Deze gesprekken over God, goeroe, traditie en vrijheid zijn van groot belang voor mensen die zoeken naar de sleutel van het zelf en het leven.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789020254228
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Krishnamurti
  • SKU (eigen artikel code): 361900621

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 50530972

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: