Strijd in je denken voor kinderen

€ 5,85
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 5,85
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Strijd in je denken voor kinderen
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Strijd in je denken voor kinderen
Joyce Meyer, Karen Moore
9789490489083

. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2013. Taal: Nederlands.

Goede en slechte gedachten strijden om de baas te zijn over hoe jij je voelt, wat je zegt en wat je doet. Maar wist je ook dat jij de goede gedachten kunt laten winnen, als jij de juiste keuzes maakt?

Wist je dat er in je denken een strijd is tussen goed en kwaad? Goede en slechte gedachten strijden om de baas te zijn over hoe jij je voelt, wat je zegt en wat je doet. Als goede gedachten winnen, ervaar je de zegen van God, maar als slechte gedachten winnen - problemen! Maar wist je ook dat jij de goede gedachten kunt laten winnen, als jij de juiste keuzes maakt? Strijd in je denken voor kinderen geeft een eerlijke kijk op wat kinderen als jij elke dag tegenkomen - thuis, op school, bij het spelen en aan tafel. Door veel verhalen en leuke vragen die je aan het denken zetten, ontdek je voor jezelf wat goed en wat fout is. En het helpt je om moeilijke dingen zoals bezorgdheid, boosheid, verwarring en angst te overwinnen. Je kunt er niet omheen dat het leven in deze wereld soms ingewikkeld is, maar Strijd in je denken voor kinderen wijst je de weg. Dus duik erin en ontdek hoe jij de strijd in je denken wint! Joyce Meyer is wereldwijd bekend vanwege haar praktijkgerichte Bijbelonderwijs en vele internationale bestsellers zoals Strijd in je denken, de editie voor volwassenen. De hoge oplage van meer dan drie miljoen laat zien dat dit voor veel volwassen een belangrijk thema is. Maar ook kinderen worstelen met verkeerde gedachten en moeilijke keuzes.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boekenSpecificaties:
  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikelcode): 9789490489083
  • ISBN (artikel code): 9789490489083
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Joyce Meyer, Karen Moore
  • Primaire Auteur: Joyce Meyer, Karen Moore
  • SKU (eigen artikel code): 772600545

https://www.boekenbalie.shop Advertentienummer: 55683883

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: