Passages van de ziel

€ 9,70
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 9,70
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Passages van de ziel
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Passages van de ziel
Moody, David Carroll
9789022983508

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Taal: Nederlands.

De vijf fasen van spirituele ontwikkeling in de grote wereldreligies en in ons eigen leven op weg naar innerlijke verrijking. Iedereen vraagt zich in de loop van zijn volwassen leven wel eens af wat de zin van het leven nu eigenlijk is. Naarmate we ouder worden doen zich minder uitdagingen voor waar we ons nog geheel en al op willen storten; we hebben een sociaal en maatschappelijk leven opgebouwd en we komen op een punt dat er niet veel meer te bevechten valt. Dat is het moment waarop zich de behoefde aan bezinning voordoet: het verlangen om de diepste zin van het leven te doorgronden. Deze behoefte aan spiritualiteit is niet speciaal van deze tijd, maar heeft door alle eeuwen heen een fundamenteel onderdeel van het menselijk bestaan uitgemaakt. Alle grote wereldreligies- christendom, jodendom, islam, boeddhisme en hindoeïsme - vertellen de verhalen van de ontwikkeling van de ziel, net als talloze mythen en theorieën uit de oudheid. In belangrijke religieuze geschriften als de bijbel

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789022983508
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Moody, David Carroll
  • SKU (eigen artikel code): 442500373

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 48349789

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: