Herinneringen van Essenen

€ 27,85
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 27,85
Sinds:
6 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Herinneringen van Essenen
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Herinneringen van Essenen
A. Meurois-Givaudan, D. Meurois
9789020254792

Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Taal: Nederlands.

HERINNERINGEN VAN ESSENEN Een ooggetuige-verslag over Jezus en de gemeenschap der Essenen

Wie waren de Essenen? Was Johannes de Doper een Esseen? Wat was de relatie tussen de Essenen en Jezus? Wie was Jezus? De vondst in 1947 van de Dode-Zeerollen is van grote waarde voor bijbelstudie en wetenschap. De rollen leverden tal van belangwekkende gegevens, een vrijwel volledig handschrift van jesaja, een commentaar op Habakuk en een boek met orderegels, wellicht van een ascetische secte. Herinneringen van Essenen is geen historisch werk, maar wel een ooggetuigeverslag. Gedurende enkele jaren hebben de schrijvers namelijk kunnen putten uit de zogenoemde Akasha-kroniek, de drager van alle informatie in de kosmos, het eeuwige geheugen van het universum. Hun verslag verheldert de vele verbazende en lang onopgemerkt gebleven gebeurtenissen rond deze religieuze broederschap aan de Dode Zee en het leven van Jezus. Het corrigeert tal van heersende opvattingen, levert details en stemt tot nadenken over de Essenen: hoe zij leefden, wat hun bijdrage aan de beschaving is, wat hun betekenis voor de christelijke roeping is en welke rol zij speelden als voorboden van een georganiseerd monnikenwezen. Voor alles is Herinneringen van Essenen een aangrijpend verhaal, dat een scherp beeld schetst van het leven van een ascetische orde ten tijde van Jezus.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789020254792
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: A. Meurois-Givaudan, D. Meurois
  • SKU (eigen artikel code): 710700343

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 51694233

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: