Hart zo groot als de wereld, een

€ 11,60
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 11,60
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Hart zo groot als de wereld, een
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Hart zo groot als de wereld, een
S. Salzberg
9789056700300

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 1999. Taal: Nederlands.

Met dit boek van één van Amerika's meest gewaardeerde boeddhistische leraren krijgt de lezer een bron van inspiratie in handen, en een vurige aanmoediging bij het gaan van een spiritueel gerichte levensweg. In korte hoofdstukjes, met verhalen en anecdotes uit 25 jaar studie en onderricht in boeddhistische meditatie, laat Sharon Salzberg zien hoe het geluk dat wij zoeken verborgen ligt in de mogelijkheid ons hart te open voor anderen. Deze openheid is tot veel meer in staat dan wij denken. Door middel van meditatie en het beoefenen van liefdevolle vriendelijkheid (metta) kunnen we onze fundamentele verbondenheid ontdekken met anderen en met de ons omringende wereld. Dit besef werkt als een onuitputtelijke bron van kracht om alles waarmee het leven ons confronteert met wijsheid en mededogen tegemoet te treden. Sharon Salzberg laat zien dat ons hart werkelijk zo groot als de wereld kan zijn. 'Mededogen verwijdert de zware vergrendeling, opent de deur naar de vrijheid, maakt het ineengekrompen hart zo groot als de wereld. Mededogen neemt de zware druk, de verlammende last weg van het hart, geeft vleugels aan hen die zich vastklampen aan de laaglanden van het zelf.'

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789056700300
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: S. Salzberg
  • SKU (eigen artikel code): 382500502

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 44437598

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: