Dit is onderzoek! incl. toegang tot Prepzone

€ 3,90
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 3,90
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Dit is onderzoek! incl. toegang tot Prepzone
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Dit is onderzoek! incl. toegang tot Prepzone
Ben Baarda
9789001816896

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 2. Jaar: 2014. Taal: Nederlands.

Dit is onderzoek Ben je eerstejaars en wil je snel een overzicht van de belangrijkste aspecten van kwantitatief en kwalitatief onderzoek? Handig en overzichtelijk gepresenteerd in één studieboek? Dan is Dit is onderzoek een uitstekende keus voor jou! Dit is onderzoek is een toegankelijke handleiding voor eerstejaars hbo-studenten en beschrijft de essentie van onderzoek in vier stappen: de probleemstelling, het onderzoeksontwerp, de dataverzameling en de verwerking en analyse van en de rapportage over de onderzoeksgegevens. Met de unieke code bij het nieuwe boek krijg je toegang tot de bijbehorende website www.ditisonderzoek.noordhoff.nl waar erg veel extra materiaal te vinden is, o.a. toetsvragen, begrippenlijsten, handleidingen voor Excel en SPSS, opdrachten, uittreksels, formulieren voor een onderzoeksopzet enz. Ook vind je daar de zogenaamde ‘Onderzoeksontwerpassistent’ die je stap voor stap helpt bij het opzetten van je onderzoek. Dit is onderzoek maakt het je zo gemakkelijk mogelijk en biedt je een schat aan onderzoeksvoorbeelden die je direct kunt toepassen bij opdrachten en projecten. Superhandig zijn ook de checklists voor het zelf opzetten en uitvoeren van onderzoek en de evaluatie van onderzoeksvoorstellen en onderzoeksverslagen. Met dit boek wordt onderzoek doen een uitdagende opdracht! Deze nieuwe editie biedt je meer dan de vorige, namelijk actuele voorbeelden, nieuwe casussen, de nieuwste dataverzamelingsmethoden en analysetechnieken. Ook zijn de teksten beter gestructureerd. Waarom kiezen voor Dit is onderzoek: -de basis van kwalitatief en kwantitatief onderzoek in 4 stappen; -compact en compleet met direct toepasbare adviezen; -inclusief zeer uitgebreide online ondersteuning!

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789001816896
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Ben Baarda
  • SKU (eigen artikel code): 503000303

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 48335787

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: