De virtuele boer

€ 12,45
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 12,45
Sinds:
2 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
De virtuele boer
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

De virtuele boer
Jan Douwe Van Der Ploeg
9789023234968

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 1999. Taal: Nederlands.

'Aan het begin van het 3de millennium verkeert de Nederlandse landbouw in een diepgaande crisis. In dit boek wordt deze crisis gerelateerd aan de manier waarop kennis omtrent de landbouw wordt ontwikkeld en georganiseerd. De notie van virtuele boer staat daar model voor. De virtuele boer verwijst naar landbouw en boerenstand zoals ze in het expertsysteem worden voorgesteld - niet zoals ze zijn. Omdat deze gedachten goed het beleid informeren ontstaan er allerlei fricties tussen beleid en praktijk. Temeer daar de verhoudingen tussen verleden, heden en toekomst voortdurend worden omgedraaid. In dit boek wordt een nieuwe visie op landbouw en platteland ontwikkeld. Die is integraal van aard: historische, economische, sociale, culturele, politieke en technologische dimensies worden aaneen gesmeed tot een pleidooi voor een ontwikkeling die de kloof tussen landbouwsector en maatschappij daadwerkelijk kan dichten. De auteur is nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen zowel in de praktijk van de landbouw als in de sfeer van de Haagse en Brusselse landbouwpolitiek. Door zijn ervaringen elders kan hij onverwachte vergelijkingen maken. De breedte, originaliteit en soms onthullende inzichten die dit boek biedt, steunen in belangrijke mate op deze meerledige betrokkenheid van de auteur. De benutting van ongebruikelijke bronnen, als meerjarige bedrijfsgegevens, oude toneelstukken en een vergeten kwartetspel, completeert de analyse.'

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789023234968
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Jan Douwe Van Der Ploeg
  • SKU (eigen artikel code): 413500942

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 49981669

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: