De regisseur

€ 6,90
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 6,90
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
De regisseur
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.

De regisseur
Abkader Chrifi
9789462922754

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2015. Taal: Nederlands.

De regisseur 1e druk is een boek van Abkader Chrifi uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789462922754 Een oosters spreekwoord zegt: ''Als de leerling bereid is, zal de leermeester verschijnen.'' Kunnen we zelf bepalen wat we wel of niet kunnen zijn? En wie zouden we willen zijn als we zelf mochten kiezen? Wat zouden we willen bereiken in ons leven, in ons werk en in onze relaties? De regie over ons eigen leven voeren is niet gemakkelijk. Dat komt vaak door het waarden- en normenpatroon dat we hebben opgebouwd en dat ons wereldbeeld is gaan bepalen. Al onze activiteiten zetten we dan tegen die, soms beperkende, patronen af. Inspirerend en innemend beschrijft de auteur hoe alle mensen in staat zijn te worden wie ze willen zijn, door een groeiproces af te leggen in zelfbewustzijn, positief denken, vertrouwen en vastberadenheid. Het is aan ons om die kans te grijpen. Niet afwachtend, maar actief, met het roer stevig in eigen handen en het vizier gericht op de toekomst die we zelf wensen te scheppen. Dat is regisseren pur sang. Over de auteur: ABKADER CHRIFI heeft met zijn boeken en lezingen al duizenden mensen weten te raken. Niet verwonderlijk: zijn onwaarschijnlijke succesverhaal is in al zijn authenticiteit een bron van inspiratie. Lees ook zijn boek De Antiheld, een meeslepend verhaal over het leven van een straatjongen, die door op zoek te gaan naar de zin van het leven een intellectueel talent ontdekt.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789462922754
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Abkader Chrifi
  • SKU (eigen artikel code): 400500406

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 40903625

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: