Brengers van de dageraad

€ 18,50
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 18,50
Sinds:
1 maand
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Brengers van de dageraad
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Brengers van de dageraad
B. Marciniak
9789075636024

Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 1996. Taal: Nederlands.

Dit fascinerende boek is samengesteld uit materiaal dat Barbara Marciniak tijdens meer dan vierhonderd uren channeling ontving.

Brengers van de Dageraad maakt ons deelgenoot van de wijsheid van de Pleiadiërs, een groep verlichte wezens die naar de Aarde zijn gekomen om ons nu de sprong te helpen maken naar een nieuw stadium in onze evolutie. Ze geven ons het advies om onafhankelijk te worden van berichtgeving in kranten en op radio en TV, met elkaar samen te werken, en zinnetjes als 'eigenlijk moet ik' en 'ik zal proberen' uit ons woordenboek te schrappen. In dit boek vertellen de Pleiadiërs, dat we onze angsten kunnen overwinnen en dat de mens op Aarde oorspronkelijk een magnifiek wezen was, met twaalf DNA-strengen en twaalf chakra's. Ook leggen ze uit wie in werkelijkheid onze ‘Goden’ zijn.

Barbara Marciniak woont in North Carolina. Zij is intussen internationaal vermaard voor haar werk. Ze geeft cursussen en workshops en organiseert excursies naar spiritueel belangrijke centra in Peru, Mexico, Egypte, Griekenland, Australië en op Bali.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789075636024
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: B. Marciniak
  • SKU (eigen artikel code): 483900497

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 51777335

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: