Beeldgids van de dierenriem / 1

€ 30,85
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 30,85
Sinds:
5 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Beeldgids van de dierenriem / 1
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Beeldgids van de dierenriem / 1 Leeuw-Maagd-Weegschaal-Schorpioen
H. Koppejan
9789020216707

Zeer goed, kan zeer lichte gebruikssporen hebben. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Taal: Nederlands.

BEELDGIDS VAN DE DIERENRIEM

Leeuw - Maagd - Weegschaal - Schorpioen De 360 graden astro-psychologisch verklaard

De Beeldgids van de dierenriem is een serie van drie delen, die unieke in ' formatie geeft over elk van de 360 graden van de dierenriem. Dit boek gaat over de psychologische waarde en het gebruik van de graadbeelden en levert een originele bijdrage aan de spirituele astrologie. Het boek is gebaseerd op het boek De driehonderdzestig gradenbeelden van de dierenriem van de Nederlandse medisch-astroloog Willem A. Koppejan (1913-1979) en diens uitgebreide horoscopisch archief. Voor de afbeeldingen is gebruik gemaakt van illustraties van Claude Lhuer uit Les 360 degrés du zodiaque, het klassieke boek van Janduz (eerste druk 1938).

De filosofie achter de duiding van de graadbeelden stelt de mens en zijn individuatie centraal. Dit tegen de achtergrond van een westers christendom en inzicht in het Hebreeuws en de kabbalah. De toepassingsmogelijkheden zijn legio. De graadbeelden kunnen ondermeer worden gebruikt voor de eigen zelfkennis en innerlijke spiegeling van symbolen, maar tevens als dagelijkse meditatie voor de graad waarin de Zon die dag staat. Het kennen van en mediteren over onze eigen graadsymbolen geeft een verdere dimensie aan het verklaren van ons eigen karakter en dat van anderen. De zonnegraad kan ons letterlijk een beeld geven van onze opdracht in deze wereld. De serie is bestemd voor zowel de beroepsastroloog als de geïnteresseerde leek. De Beeldgids van de dierenriem leent zich bij uitstek als studiemateriaal voor astrologische opleidingen en cursussen.

Het tweede deel van deze Beeldgids van de dierenriem (verschijnt najaar 1990) besteedt aandacht aan de tekens Boogschutter Steenbok - Waterman - Vissen. Het laatste deel (verschijnt zomer 1991) besteedt aandacht aan de tekens Ram - Stier - Tweelingen - Kreeft.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Zo goed als nieuw
  • EAN (artikel code): 9789020216707
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: H. Koppejan
  • SKU (eigen artikel code): 542900143

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 50531005

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: