Theorie-examens Oefenen Online 10 uur met 50 examens - Auto

€ 15
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 15
Sinds:
2 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
Theorietotaal
Activiteit:
3 maanden actief op Marktnet
Positie
52.37022,4.895168
Theorietotaal
Theorie-examens Oefenen Online 10 uur met 50 examens - Auto
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Theorie-examens Oefenen Online 10 uur met 50 examens - Auto

Omschrijving:

Wil jij precies weten wat je op het theorie-examen kunt verwachten? Met de oefenexamens van Lens Media kom jij nooit voor onverwachte verrassingen te staan. De oefenexamens geven het gevoel van een echt CBR examen. Alle drie de onderdelen, (gevaarherkenning, inzicht en kennis), komen aan bod. Niet alleen test je met de oefenexamens of je de stof voldoende beheerst, maar ook ervaar je hoe het is om de gevaarherkenningsvragen onder tijdsdruk te moeten beantwoorden.

UITSLAG

Na ieder examen krijg je de uitslag. Je krijgt een uitgebreid antwoord zodat je weet waarom je iets goed of fout hebt gedaan. Met de uitleg leer je spelenderwijs. Hier zie je niet alleen of je geslaagd of gezakt bent, maar ook op welk onderdeel je punten hebt laten liggen. Heb jij slecht gescoord op het onderdeel voertuigkennis? Dan kun je direct op de site oefenopdrachten maken om dit onder de knie te krijgen. Zo hoef je niet alle examens opnieuw te maken, maar kan je dus specifiek de onderdelen leren waarin je nog fouten maakt.

DYSLECTISCH / KLEURENBLIND / AUDIO-ONDERSTEUNING

Ben je dyslectisch? Dan kun je voor je theorie-examen extra tijd aanvragen. Deze optie is er ook bij de oefenexamens. Het programma beschikt tevens over een optie om het lettertype aan te passen voor dyslexie, een optie om de kleurinstellingen te veranderen voor mensen met roodgroenkleurenblindheid en blauwkleurenblindheid en de optie tot audio-ondersteuning. Hiermee is dit theorie-oefenplatform het beste van Nederland.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 8720299281455
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Lens Media
  • SKU (eigen artikel code): 25014
  • Type: simple
  • Import prijs: € 15,00

http://www.theorieboek2021.nl/ Advertentienummer: 48610756

Meer advertenties van Theorietotaal

Link: