Ondernemen is doen - Leerwerkboek

€ 6,45
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 6,45
Sinds:
6 dagen
Gezien:
2 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
13 maanden actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Ondernemen is doen - Leerwerkboek
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Ondernemen is doen - Leerwerkboek
Lorraine Vesterink, Antje Diepersloot
9789490998417

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2013. Taal: Nederlands.

Ondernemen is doen - Leerwerkboek 1e druk is een boek van Lorraine Vesterink uitgegeven bij Deviant, Uitgeverij. ISBN 9789490998417 ONDERNEMEN IS DOEN is de nieuwe methode van Uitgeverij Deviant voor het schrijven van een ondernemingsplan en het beheren van een eigen bedrijf. De methode is gebaseerd op de generieke eisen uit de zeven werkprocessen van de Certificeerbare Eenheid Ondernemerschap. Het fundament van de methode 'Ondernemen is doen' zijn de zeven werkprocessen waaruit de CE Ondernemerschap bestaat. Deze werkprocessen zijn onmisbaar bij het starten en runnen van een onderneming. Na het doorwerken van de methode 'Ondernemen is doen' kan de leerling: 1. het (toekomst) beeld van de onderneming bepalen; 2. de onderneming vormgeven; 3. de financi n (van het opstarten) van de onderneming regelen; 4. de financi le positie van de onderneming bewaken; 5. de onderneming positioneren en innoveren; 6. producten of diensten voor de onderneming inkopen; 7. klanten werven, onderhandelen en offertes opstellen. LEERWERKBOEK Uitgeverij Deviant heeft bij 'Ondernemen is doen' gekozen voor de beproefde didactiek van een leerwerkboek, ondersteund door een oefen- en toetsprogramma via de methodesite Studiemeter.nl. De kracht van dit leerwerkboek is dat theorie, voorbeelden en opdrachten bij elkaar staan. Dankzij deze opbouw kan de leerling het lesmateriaal makkelijker zelfstandig door nemen. DOELGROEP Mede door een veranderende arbeidsmarkt wil de overheid jongeren stimuleren te gaan ondernemen en hen goed voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap. De methode 'Ondernemen is doen is' ontwikkeld voor mbo-deelnemers van de niveaus 3 en 4 die een opleiding volgen met de deelkwalificatie ondernemingsplan of de CE Ondernemerschap. OPBOUW VAN DE METHODE De zeven werkprocessen van de CE Ondernemerschap zijn in Ondernemen is doen verdeeld over twee delen: ~ Deel 1: Een ondernemingsplan schrijven; ~ Deel 2: Een bedrijf beheren. De methode speelt in op competentiegericht onderwijs en is daarnaast opgezet volgens de klassieke drieslag: ~ beknopte uitleg van de theorie; ~ krachtige voorbeelden uit de dagelijkse praktijk; ~ opdrachten waarin stapsgewijs geoefend wordt met de besproken theorie. ONDERNEMEN IS DOEN ONLINE In het online oefen- en toetsprogramma 'Ondernemen is doen Online' zijn twee eindtoetsen met meerkeuzevragen opgenomen: ~ eindtoets deel 1: Ondernemingsplan; ~ eindtoets deel 2: Ondernemerschap. De opleiding kan het voldoende afronden van deze eindtoetsen als voorwaarde stellen, voordat de leerling mag beginnen met het schrijven van de definitieve versie van het ondernemingsplan.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789490998417
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Lorraine Vesterink, Antje Diepersloot
  • SKU (eigen artikel code): 383800386

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 42992683

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: