ABCDE voor verpleegkundigen met Expert College toegangscode

€ 30,10
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 30,10
Sinds:
2 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
ABCDE voor verpleegkundigen met Expert College toegangscode
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

ABCDE voor verpleegkundigen met Expert College toegangscode
Asaf Gafni, Asaf Gafni
9789043035903

we kunnen niet garanderen dat de toegangscode nog werkt

Bij de beoordeling en de behandeling van vitaal bedreigde patiënten is de ABCDE-methodiek de onbetwiste gouden standaard. Dankzij de ABCDE-methodiek kunnen beslissingen snel en onderbouwd worden gemaakt. In dit boek wordt de ABCDE-methodiek ingezet als hulp bij het klinisch redeneren rondom honderden toestandsbeelden, gerelateerd aan tientallen aandoeningen. De methode biedt een heldere en logische structuur voor oriëntatie op de situatie, prioritering van acties, en overdracht van informatie aan andere zorgprofessionals.

Dit boek behandelt achtereenvolgens de herkenning van de vitaal bedreigde patiënt met als belangrijkste aandachtpunten de vitale functies. Hierna komt de primary survey aan bod: dit is het deel waarin de eerste opvang plaatsvindt via de ABCDE-methodiek. Per letter worden de relevante bedreigingen en ziektebeelden besproken. De nadruk ligt op aandoeningen die de zorgprofessional relatief vaak tegenkomt in de praktijk. In een apart hoofdstuk worden relevante aanvullingen voor elke letter uit de ABCDE-methode besproken (instrumenten voor monitoring, diagnostiek en behandeling). Ook wordt in dit boek een tweede fase besproken, de secondary survey, waarbij de patiënt van top tot teen wordt onderzocht om meer subtiele afwijkingen te herkennen. Vervolgens komen in aparte hoofstukken brandwonden, koudeletsels, specifieke aandachtpunten bij zwangeren, ouderen en kinderen, sepsis en overdrachtstechnieken aan bod.

ABCDE voor verpleegkundigen wordt geleverd met een toegangscode voor het online leerplatform datzaljeleren.nl. Hier vind je de bijbehorende e-learningmodulen van ExpertCollege met ondersteunende oefeningen, video's en animaties die je helpen het studiemateriaal nog beter te beheersen.

Asaf Gafni is spoedeisende hulparts, e-learningspecialist en course director bij de ABCDE-cursussen van ExpertCollege.
Eveline Heesterbeek combineert haar masterfase geneeskunde met het doceren en ontwikkelen van ABCDE-cursussen bij ExpertCollege.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boekenSpecificaties:
  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikelcode): 9789043035903
  • ISBN (artikel code): 9789043035903
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Asaf Gafni, Asaf Gafni
  • Primaire Auteur: Asaf Gafni, Asaf Gafni
  • SKU (eigen artikel code): 301400443

https://www.boekenbalie.nl/ Advertentienummer: 57544036

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: