De vallei van de paarden

€ 5,85
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 5,85
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
De vallei van de paarden
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

De vallei van de paarden
Jean M. Auel, geen
9789027456847

Door haar afwijkende uiterlijk en grote intelligentie is Ayla een buitenbeentje in de Stam. Ze probeert steeds opnieuw de vel taboes van de oude stamcultuur te doorbreken en haar eigen leven te leiden. De Stam straft haar zwaar voor haar verlangen: ze wordt verstoten. Ayla besluit op zoek te gaan naar de Anderen, die zijn zoals zij. Ze trekt door een onbekende, vijandige wereld, waar een ijzig klimaat heerst. Eenzaamheid is een voortdurende last, overleven een aanhoudende strijd. Na ee lange zwerftocht komt ze in een beschutte vallei: ze besluit daar tijdens de sneeuwperiode te blijven. Ze ontdekt dat de dieren even kwetsbaar zijn als zijzelf en ze sluit vriendschap met ze.
Geen van haar ervaringen bereidt haar voor op de verwarring die haar overvalt als ze een jongeman redt uit de klauwen van de door haar geadopteerde holeleeuw. Ze wordt heen en weer geslingerd tussen haar verlangen naar menselijk gezelschap en haar angst voor de onbekende Andere.
De Stam van de holebeer beschrijft het conflict tussen de oude Stam, erfelijk belast met tradities en taboes, en het nieuwe meisje dat de toekomstige mens in haar bloed heeft.
De vallei van de paarden, deel 2 van de romanserie 'De Aardkinderen,' is de opnieuw vertaalde en uitgebreide versie van de eerder verschenen, geautoriseerd ingekorte, vertaling onder de titel De tocht naar de Anderen.

Jean. M. Auel bestudeerde alle mogelijke literatuur over de IJstijd, leerde een ijsgrot maken en erin leven. Ze volgde een overlevingscursus waar ze veel opstak over jagen op groot en klein wild met primitieve middelen en over eetbare en genezende flora. Op basis van haar onderzoekingen die meer dan vijf jaar duurden, schreef zij het levensverhaal van de Aardkinderen

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boekenSpecificaties:
  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikelcode): 9789027456847
  • ISBN (artikel code): 9789027456847
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Jean M. Auel, geen
  • Primaire Auteur: Jean M. Auel, geen
  • SKU (eigen artikel code): 881100376

https://www.boekenbalie.nl/ Advertentienummer: 58328849

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: