Tekkels In Tokio

€ 5,45
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 5,45
Sinds:
Gisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
5 maanden actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Tekkels In Tokio
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Tekkels In Tokio
Freek Vossenaar
9789050186834

Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: 2. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.

Adriaan van Dis over Tekkels in Tokio: Freek Vossenaar, die jaren in Tokio heeft gewoond en er momenteel weer werkt, blijkt de perfecte gids te zijn: zelden met zoveel plezier in een land verdwaald als aan de hand van deze innemende reisschrijver. Net als je denkt iets van het land te begrijpen, slaat hij een zijweg in en laat hij je alle hoeken van een verbijsterend labyrint zien. Buigen, gokken, de geneugten van een opblaasbare 'Dutchwife', de afschuw van het neussnuiten en het strootje van de Sumoworstelaar… stap voor stapworden we ingewijd. Maar Vossenaar is meer dan onderhoudend, hij gaat in op de economische situatie en analyseert de positie van het huidige Japan zo knap en grondig én met zoveel overzicht dat hij daarmee de plattegrond van de reisgids verre overstijgt. Juist door het vreemde te beschrijven, houdt de schrijver ons ook een spiegel voor en kijken we anders naar ons vertrouwde zelf. Tekkels in Tokio. Gids voor hedendaags Japan is niet alleen een boek voor de nieuwsgierigetoerist, ook de zakenman die regelmatig naar Japan afreist, zal er veel aan hebben.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789050186834
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Freek Vossenaar
  • SKU (eigen artikel code): 391200205

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 41264958

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: