'T Laatste Rondje Is Van Mij

€ 14,55
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 14,55
Sinds:
1 maand
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
'T Laatste Rondje Is Van Mij
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

'T Laatste Rondje Is Van Mij
Nicole van den Broek
9789490385255

Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.

Mijn leven is een aaneenschakeling van wonderlijke, verbazingwekkende en unieke avonturen! Een regenboog zou symbool kunnen staan voor mijn leven: net zo kleurrijk. Wat ik in twaalf jaar tijd heb meegemaakt, dat maakt een normaal mens in een half leven niet eens mee!

In dit boek neem ik je mee op een rondreis door mijn leven. Ik laat je kennismaken met alle facetten van het leven. Humor, verdriet, liefde, emotie, vriendschap en vooral plezier! Als ik ergens goed in ben, dan is het toch wel genieten van het leven. Maak deze reis met me mee en ik vertel je over mijn grappige belevenissen en wilde avonturen. Dit zijn aparte, rare, komische,
boeiende, interessante, trieste en soms ongelofelijke situaties, waarbij de tranen over je wangen zullen biggelen van zowel het lachen als het huilen!

Klaar voor een rollercoasterritje door mijn leven? Riemen vast, want ik ga je vertellen over mijn kroeg in de Dominicaanse Republiek, kerst in de rimboe, een gecrashte camper in Santa Barbara, dwaze baseballavonturen in New York, rugbyvrijgezellen in Washington, bloedzuigers in Sri Lanka, biertjes in de Malediven, gevangen zitten in Amman, bekeuringen in Cyprus, carnaval in Rio, een cowboy in Rawhide, beroofd in Los Angeles, vulkaanproblemen in Sicilië, voetbal in Londen, stierenballen in China, erotische sauna in Mexico, gummibeertjes in Guatemala, bh’s uit Hollywood... en dan zijn we pas halverwege!

Nieuwsgierig? Beleef het met me mee! Geniet van alle gebeurtenissen en van de realistisch omschreven ervaringen. Alsof je er zelf bij bent! En je zult zien dat het leven één groot avontuur is. En dat we allemaal op vakantie zijn in deze wereld. One life, live it!

Nicole van den Broek

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boekenSpecificaties:
  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikelcode): 9789490385255
  • ISBN (artikel code): 9789490385255
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Nicole van den Broek
  • Primaire Auteur: Nicole van den Broek
  • SKU (eigen artikel code): 862600163

https://www.boekenbalie.nl/ Advertentienummer: 55760148
Link: