Retailmarketing

€ 31,55
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 31,55
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Retailmarketing
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Retailmarketing
Frank Quix, L.S. Sloot
9789001862954

. we kunnen niet garanderen dat de toegangscode nog werkt Conditie: Goed. Editie: 6. Jaar: 2016. Taal: Nederlands.

In Retailmarketing staat de vraag hoe retailing in zijn werk gaat centraal. Het boek helpt je feitenkennis op te bouwen over de retail en geeft je toegankelijk weer hoe deze branche in elkaar zit. Zeer compleet en toch toegankelijk dankzij het heldere taalgebruik en de praktijkgerichte benadering.

Waarom kiezen voor Retailmarketing?

* standaardwerk voor het vakgebied retailmarketing;
* praktijkgericht;
* beantwoordt de vraag hoe doe ik retailing?

Dit boek leert je niet alleen wat retailing is, maar ook hoe je het in de praktijk kunt toepassen. En dan met name om de bestaande operatie van een bedrijf te verbeteren en optimaliseren. Wat kan er bijvoorbeeld beter als het gaat om de marktbenadering of de interne procesvoering? Je leert externe en interne analyses te maken, én je leert hoe je die analyses vertaalt naar een strategie. Deze kennis heb je zeker nodig wanneer je na je studie aan de slag gaat in een managementfunctie in de retailsector.

Deze zesde editie van Retailmarketing gaat uit van een nieuw model voor het strategische en tactische retailmarketingproces. Recente ontwikkelingen op het gebied van online marketing zijn in deze uitgave verwerkt, de cijfers en voorbeelden zijn geactualiseerd en er zijn onderzoeksdata toegevoegd. Verder bevat deze zesde druk nieuwe bijdragen op het gebied van category management en branding en positionering. Het onderdeel SWOT is verbeterd en de teksten zijn toegankelijker gemaakt. Op sommige plaatsen is de tekstvolgorde aangepast, zodat de onderwerpen nog beter op elkaar aansluiten. Aan het eind van ieder hoofdstuk vind je een samenvatting. Die kun je goed gebruiken bij het voorbereiden op je tentamens. Retailmarketing is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Op de ondersteunende website vind je toetsvragen, actualiteiten en extra stof. Zo kun je je de lesstof nog beter eigen maken en efficiënt voorbereiden op tentamens.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789001862954
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Frank Quix, L.S. Sloot
  • SKU (eigen artikel code): 343400564

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 51694247

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: