Over opvoeding gesproken - Met kinderen praten over seks

€ 7,80
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 7,80
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Over opvoeding gesproken - Met kinderen praten over seks
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Over opvoeding gesproken - Met kinderen praten over seks
M. Bos-Meeuwsen, N. Dijkstra-Algra
9789023911418

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2001. Taal: Nederlands.

Over opvoeding gesproken - Met kinderen praten over seks 1e druk is een boek van M. Bos-Meeuwsen uitgegeven bij Vbk Media. ISBN 9789023911418

Dit is een uitgave in de reeks Over opvoeding gesproken

De seksuele opvoeding is een wezenlijk deel van de opvoeding. Praten over seksualiteit is meer dan voorlichten in technische zin (hoe gaat het en hoe werkt het). Seksualiteit heeft alles te maken met de gevoelens ten aanzien van jezelf, ten aanzien van je eigen lichaam en dat van de ander.

Seksuele opvoeding is daarom onder andere het benoemen en het leren hanteren van al die gevoelens. Tegelijk geldt dat seksuele opvoeding een terrein blijft waarmee veel ouders geen raad weten. 'Wanneer vertel ik wat en welke woorden gebruik ik dan', zijn veel gehoorde vragen. Het is belangrijk kinderen op de juiste momenten de juiste informatie geven, met welgekozen woorden die het intieme aan de ene kant niet geheimzinnig en aan de andere kant niet platvloers maken.

In dit boekje lees je meer over de vraag hoe de seksuele ontwikkeling bij kinderen verloopt en hoe je hierover praat met je kind. Ook zijn er gesprekspunten opgenomen om het gesprek met elkaar te bevorderen. 'Met kinderen praten over seks' is een praktische handreiking voor ouders om met hun kinderen op een goede manier in gesprek te komen over seksualiteit. De tekeningen zijn van Alice Jansen.

Marja Bos-Meeuwsen is orthopedagoog en moeder van drie kinderen. Zij is eigenaar van Ok Boeken te Pijnacker, een gespecialiseerde boekhandel op het terrein van (geloofs)opvoeding. Tevens verzorgt zij cursussen over (geloofs)opvoeding.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789023911418
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: M. Bos-Meeuwsen, N. Dijkstra-Algra
  • SKU (eigen artikel code): 544400163

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 50531074
Link: