Oncologie voor de algemene praktijk

€ 4,50
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 4,50
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Oncologie voor de algemene praktijk
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Oncologie voor de algemene praktijk
J. de Vries, W.T.A. van der Graaf
9789023241195

Rug krom van het lezen, grote vouw of kleine beschadiging. verkleurd Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2005. Taal: Nederlands.

Kanker, het is wellicht de meest beladen en bedreigende diagnose in onze Westerse wereld. En niet geheel ten onrechte. Het is doodsoorzaak nummer twee in Nederland en de behandeling gaat veelal gepaard met belastende en ook zichtbare bijwerkingen. EŽn op de drie Nederlanders krijgt in de loop van zijn of haar leven kanker. Minder bekend is dat meer dan de helft daarvan ook weer geneest. De oncologie wordt als een moeilijk vakgebied ervaren. Er zijn zoveel verschillende tumoren en tumorsoorten. Er zijn zoveel verschillende disciplines bij de oncologische zorg betrokken. De behandeling van kanker vraagt in toenemende mate specialistische expertise en multidisciplinaire samenwerking. In de even zo belangrijke vroege opsporing, nazorg en preventie spelen vele werkers in de gezondheidszorg een cruciale rol. Om die rol goed in te kunnen vullen moeten ook huisartsen, medische specialisten, nurse practitioners, verpleegkundigen en andere paramedici over een solide algemene kennis van de oncologie beschikken. Oncologie voor de algemene praktijk biedt die algemene oncologische kennis en inzichten, bedoeld voor iedere medicus en paramedicus die met kankerpati‘nten in aanraking komt.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789023241195
  • Levering: Verzenden
  • Merk: J. de Vries, W.T.A. van der Graaf
  • SKU (eigen artikel code): 150402116

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 37713661

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: