MANAGMENTPROFETEN

€ 9,70
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 9,70
Sinds:
2 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
MANAGMENTPROFETEN
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

MANAGMENTPROFETEN
Marc Buelens
9789057121012

Buelens wijst de weg in de veelheid aan managementstromingen. Hij onderscheidt zes fundamentele krachten of invalshoeken: rationeel, sensitief, sturend, zelfregulerend, resultaatzoekend en stabiliserend, en bespreekt de ideeën van de belangrijkste vertegenwoordigers. Aan bod komen managementcoryfeeën als Frederick Taylor, Charles Handy, Abraham Maslow, Henry Mintzberg, Geert Hofstede, Peter Drucker, Joseph Juran, Herbert Simon, C.K. Prahalad, Michael Hammer en Tom Peters, om maar enkelen te noemen.
Marc Buelens laat zich niet snel meeslepen door de populariteit van sommige `goeroes' of stromingen en geeft duidelijk de kwaliteiten en tekortkomingen van elke school aan. Van elke managementdenker biedt hij een korte biografie, een samenvatting van diens ideeën, een overzicht van diens werken, een bespreking van de relevantie voor het huidige managementdenken en de concrete lessen die de moderne manager eruit kan trekken.
Marc Buelens doceert management aan de Universiteit Gent en aan de Vlerick Leuven Gent Managementschool. Managementprofeten is deels gebaseerd op Managementstromingen, een serie artikelen in het Vlaamse blad Management Vandaag.

'Een waardevol en prettig afstandelijk geschreven overzichtswerk. Voor een breed publiek toegankelijk.' - Nederlandse Bibliotheek Dienst, mei 2002

'een knappe gisting van goeroe-ideeën. En aan het eind een heuse prijsuitreiking. Het feestje van de Gentse managementdocent Marc Buelens swingt. (...) Voor nieuwkomers in de managementliteratuur is deze profetenbundel daarom een aanrader. Ze krijgen 22 alom erkende topnamen in de juiste volgorde opgedist. In korte, rake typeringen passeren zowel de persoon als diens ideeën de revue.' - de Volkskrant

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boekenSpecificaties:
  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikelcode): 9789057121012
  • ISBN (artikel code): 9789057121012
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Marc Buelens
  • Primaire Auteur: Marc Buelens
  • SKU (eigen artikel code): 713200929

https://www.boekenbalie.nl/ Advertentienummer: 58883796

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: