Handboek organisatie van de huisartsenpraktijk

€ 12,20
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 12,20
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Handboek organisatie van de huisartsenpraktijk
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Handboek organisatie van de huisartsenpraktijk
B Van Abshoven, A Reiffers
9789036803809

Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 2013. Jaar: 2013. Taal: Nederlands.

In dit vernieuwde handboek is de inhoud helemaal aangepast aan de veranderingen binnen de zorg. Dit boek start met de basisprincipes van kwaliteit en veiligheid. Uitgelegd wordt wat procesmatig werken is en wat het inhoudt om protocollair te werken. Ketenzorg komt in verschillende hoofdstukken aan de orde en wordt beschreven vanuit verschillende invalshoeken. De administratieve en organisatorische werkzaamheden zijn uitgebreider geworden in de huisartsenpraktijk. Praktijkassistenten zullen in de toekomst meer van deze taken van de huisarts over gaan nemen. Denk maar aan het opzetten en aanpassen van een kwaliteitssysteem en aan de verschillende vormen van declareren. Dit boek gaat hier uitgebreid op in.De tekst wordt begeleid door ondersteunende foto's. Ook zijn mooie tekeningen van Rosali Dewi Bosma opgenomen, die de praktijkassistenten in opleiding laten nadenken over verschillende aspecten binnen de praktijkorganisatie. Dit handboek levert een belangrijke bijdrage aan deeltaken die worden beschreven in het kwalificatiedossier Doktersassistent (augustus 2013). Handboek organisatie van de huisartsenpraktijk is bestemd voor doktersassistenten (in opleiding).

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789036803809
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: B Van Abshoven, A Reiffers
  • SKU (eigen artikel code): 540500281

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 50530996

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: