Becht's babyboek

€ 5,45
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 5,45
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Becht's babyboek
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Becht's babyboek
Stoppard
9789023005070

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Taal: Nederlands.

Hoe houd ik mijn baby vast? Zal ik borstvoeding of flesvoeding geven? Wat is in mijn geval en voor mijn baby beter: katoenen of wegwerpluiers? Huilt mijn baby veel of is dat normaal? Op deze vragen en talloze andere vindt u het antwoord in Becht's babyboek. Het behandelt alle problemen en situaties waar u in de eerste drie levensjaren van uw baby mee te maken kunt krijgen. Elk onderwerp wordt apart behandeld en is door de praktische indeling snel op te zoeken. Bovendien vindt u allerlei tips die de dagelijkse omgang met uw baby gemakkelijker en plezieriger maken en wordt kort en krachtig advies voor noodgevallen gegeven.

Daarmee is het boek een * praktisch handboek voor ouders met aanwijzingen over onderwerpen als uitzet, kleding, luiers, voedsel, slapen, spelen enz. * gids voor de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van het kind * medische vraagbaak met adviezen over ziekten, inentingen en eerste hulp. De schrijfster kan bogen op een unieke ervaring die zij verkreeg als moeder

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789023005070
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Stoppard
  • SKU (eigen artikel code): 423600871

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 50530935

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: