Verdwijning

€ 6,45
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 6,45
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Verdwijning
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Verdwijning
Freedman
9789029066457

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2001. Taal: Nederlands.

Midden in de nacht verdwijnt Emma Lancaster, de veertienjarige dochter van de steenrijke en uiterst invloedrijke mediamagnaat Doug Lancaster, uit haar slaapkamer in het idyllische Montecito, Californië. Acht dagen later wordt het mishandelde lichaam van het meisje na een grootscheepse zoekactie gevonden in een ravijn. Pas een jaar later wordt er een verdachte gearresteerd. Hij, Joe Allison, is afkomstig uit de.televisiewereld en een goede bekende van de familie Lancaster. De machtige Lancaster neemt zich plechtig voor de vermeende moordenaar van zijn dochter ter dood te laten veroordelen en zich,daarbij door niets en niemand tegen te laten houden. Zijn tegenspeler is strafpleiter Luke Garrison, een vreemde eend in de bijt van het Californisch strafrecht. Ooit was hij een briljant advocaat, maar na een mislukt huwelijk trok hij zich terug op het platteland. Nu keert hij terug in de praktijk om de verdachte van de Lancastermoorden te verdedigen. Een vrijwel onmogelijke opgave - want terwijl de publieke opinie om bloed schreeuwt en Lancaster hem zwaar onder druk zet. ontdekt Garrison dat Emma minder onschuldig was dan iedereen dacht.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789029066457
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Freedman
  • SKU (eigen artikel code): 410300955

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 50531004

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: