Missie Hongkong

€ 6,95
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 6,95
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Missie Hongkong
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Missie Hongkong
Stephen Coonts
9789026982378

Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Taal: Nederlands.

`Stephen Coonts wordt steeds beter, net als Jake Grafton´ Tom Clancy Net als in zijn vorige thriller Vlucht over Cuba, schets Stephen Coonts ook nu weer op meesterlijke wijze een scenario dat maar al te plausibel is in een politiek instabiel land. Wanneer admiraal Jake Grafton naar Hongkong wordt uitgezonden om uit te zoeken in welke mate de consul-generaal van de Verenigde Staten betrokken is bij een politiek geldschandaal, neemt hij zijn vrouw Callie mee. Het lijkt een mooie gelegenheid, wat Jake en Callie werden verliefd in Hongkong. Bovendien is de consul-generaal, Virgel `Tiger´ Cole, een oude vriend van vroeger. De Graftons komen er al snel achter dat in Hongkong een explosieve situatie heerst. Na een politieke moord en de sluiting van een buitenlandse bank door de communistische regering, loopt de zaak dan ook uit de hand. Tiger Cole blijkt zich in het middelpunt van de gebeurtenissen te bevinden. Als Callie wordt gekidnapt door een militante groepering, wordt Jake meegesleurd in de maalstroom van de high-tech burgeroorlog. Met hulp van CIA-man Tommy Carmellini probeert Jake zijn vrouw te redden. Maar dit zal hem alleen lukken als hij erachter kan komen wie hij kan vertrouwen van de Westerse groepen, die proberen de macht te grijpen, en van de Chinese patriotten die vechten voor de toekomst van hun land. Opnieuw staat Jake voor de taak om partij te kiezen...

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789026982378
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Stephen Coonts
  • SKU (eigen artikel code): 392800870

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 49152597

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: