Kon ik het maar zeggen

€ 6,50
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 6,50
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Kon ik het maar zeggen
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Kon ik het maar zeggen
Hannah Beckerman
9789022587416

Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Ongecorrigeerd leesexemplaar Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2019. Taal: Nederlands.

'Ik ben total verliefd op dit boek.' Jojo Moyes 'Emotioneel, hartverscheurend en geweldig geschreven… Wat een heerlijk verhaal.' Kate Mosse 'Je móet gewoon doorlezen.' John Boyne 'Onweerstaanbaar en aangrijpend.' Marian Keyes Een hartverwarmende roman over moeders en zussen, familie en vergeving Audreys familie is dertig jaar geleden volledig uit elkaar gevallen: haar twee volwassen dochters, Jess en Lily, praten niet meer met elkaar en haar kleindochters hebben elkaar zelfs nog nooit ontmoet. Ooit is er iets gebeurd met Jess’ tweelingzusje Zoe, vlak voordat ze stierf, dat moeder en dochters van elkaar heeft vervreemd, ook al delen ze nog zo veel liefde en mooie herinneringen. Tot Audrey op een dag een moedige beslissing neemt: ze wil heel graag dat zij en haar dochters weer de eenheid worden die ze vroeger waren, en ze neemt zich voor het verleden nu voor eens en altijd het verleden te laten zijn en met een zonnige blik naar de toekomst te kijken. Ze is vastbesloten de lucht te klaren en te vertellen wat er is gebeurd, al die jaren geleden. Zal haar moederliefde genoeg zijn om haar dochters weer samen te brengen, voor het te laat is? Zullen ze de kleine en grote leugens uit het verleden achter zich kunnen laten en de weg terug naar elkaar weer vinden? De pers over Kon ik het maar zeggen ‘Hartverscheurend met een scherp psychologisch inzicht en bitterzoete onthullingen bezorgen lezers een ervaring die ze nooit meer zullen vergeten.’ The Observer ‘Een liefdevol boek dat je gegarandeerd tot tranen toe zal roeren.’ PRIMA ‘Een vertederend, ontroerend verhaal… Hannah Beckerman heeft mijn hart gebroken.’ Rosie Walsh

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789022587416
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Hannah Beckerman
  • SKU (eigen artikel code): 503100146

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 48335336

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: