Klein baas

€ 3,90
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 3,90
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Klein baas
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Klein baas
Bryce Courtenay
9789025468231

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 1990. Taal: Nederlands.

In deze panoramische avonturenroman vertelt Bryce Courtenay over het gevecht van de kleine Peekay tegen wreedheid en discriminatie, met als achtergrond de beginnende onafhankelijkheidsstrijd in Zuid-Afrika. Peekay, zelf als vijfjarig Engels jongetje het slachtoffer van discriminatie en onderdrukking, wordt in zijn streven naar rechtvaardigheid bijgestaan door een aantal zeer kleurrijke helpers: zoals bijvoorbeeld de filosofische oude haan Franpa Chook, de bokskampioen en treincoducteur Hoppie Groenewald en de excentrieke, cactusminnende Duitse musicus Doc. Met de steun van zijn bijzondere vrienden groeit Peekay op tot een levende legende: de zwarte bevolking ziet in hem de kleine maar onoverwinnelijke held die eens zal komen vechten voor hun vrijheid. KLEIN BAAS geeft met zijn onvergetelijke personages en schitterende landschapsbeschrijvingen een rijk geschakeerd beeld van de adembenemende schoonheid van Zuid-Afrika, en belicht anderzijds op een onverschrokken manier de Zuidafrikaanse geschiedenis. 'Niet alleen is dit een intelligent, doelbewust en trots boek; het is ook buitengewoon inspirerend, Je kunt voelen dat het met de grootst mogelijke liefde is geschreven.' Judith Morris, London Portrait 'Dit boek wordt terecht vergeleken met Ballards 'Keizerrijk van de Zon'. Een overlevings-epos dat het kwaad portretteert met een schalks gevoel voor humor en dat een fascinerende blik biedt op Zuid-Afrika.' Sunday Times 'Courtenay's eerste boek is een roman vol vaart en spanning, met een openhartige, eerlijke held en nobele idealen. Een verrassend sprankelend debuut.' Kirkus Reviews

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789025468231
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Bryce Courtenay
  • SKU (eigen artikel code): 390300805

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 48335744

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: