Karel van het Reve voor beginners

€ 7,95
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 7,95
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Karel van het Reve voor beginners
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Karel van het Reve voor beginners
Karel van het Reve
9789028261068

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2015. Taal: Nederlands.

Vele duizenden liefhebbers kochten inmiddels het Verzameld werk van Karel van het Reve (1921-1999): zevendelig, gebonden, op dundrukpapier en met leeslint. Voor wie het werk nog niet kent (en liever nog even wacht met het aanschaffen van het Verzameld werk) is er Karel van het Reve voor beginners, een speciaal voor dit doel uitgekozen verzameling columns en andere korte teksten. Ze gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen, van de neus van Cleopatra tot de voordelen van de erfelijke monarchie, van de geneugten van de watersport tot de werking van de sluitspier. Ze zijn scherp, duidelijk, tegendraads en geestig - en ook nog leerzaam, voor jong en oud. Deze betaalbare en toegankelijke bloemlezing maakt het iedereen die het nog niet wist, mogelijk om zelf vast te stellen dat Van het Reve inderdaad de beste en veelzijdigste essayist van Nederland was. 'Karel van het Reve schrijft helder, grappig en origineel, en dat zonder ooit een woord te veel te gebruiken.' Jelle Brandt Corstius 'Karel van het Reve kon mooi schrijven en nooit heeft iemand hem op een zwakke redenering kunnen betrappen.' Hugo Brandt Corstius 'Studenten vragen mij wel eens hoe zij kunnen leren schrijven en ik zeg dan altijd dat zij het werk van Karel van het Reve moeten lezen.' Jaap van Heerden

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789028261068
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Karel van het Reve
  • SKU (eigen artikel code): 390300791

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 48335791

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: