Het teken van de beul

€ 28,55
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 28,55
Sinds:
1 maand
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Het teken van de beul
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Het teken van de beul
Daniel Silva
9789029057516

Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Kaft, enkele pagina’s of rug met (lees)vouw. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 1998. Taal: Nederlands.

Wanneer CIA-agent Michael Osbourne de opdracht krijgt een terroristische bomaanslag op een passagiersvliegtuig te onderzoeken, is er één relevante aanwijzing waar hij zich op kan richten. Vlak bij de plek waar liet vliegtuig in zee is neergestort, is een lichaam gevonden met drie kogelgaten in het gezicht. Osbourne herkent het dodelijke teken als de handtekening van een wereldwijd befaamde huurmoordenaar. Als hij begint te vermoeden wie de opdrachtgever van de huurmoordenaar is, dreigt zijn onderzoek niet alleen zijn carrière maar ook zijn huwelijk te ontwrichten... 'Een uiterst geraffineerd geplotte thriller. 'Het Parool 'Een ongemeen spannende thriller.' De Standaard 'Onderhoudend en vol vaart.' de Volkskrant 'Een kruising tussen Forsyth en Jack Higgins. Drie sterren.' Vrij Nederland's Detective & Thrillergids 'Spannend, met een goed geconstrueerde opbouw en vol met uitgebalanceerde, geloofwaardige personages (...)doet denken aan John le Carré,' The New York Times Daniel Silva is journalist en tv-verslaggever. Hij werkt voor CNN als producent van politieke programma's. Zijn debuut De onwaarschijnlijke spion verscheen in meer dan zeventien landen in vertaling en werd een overweldigend succes. Het teken van de beul is zijn tweede thriller.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789029057516
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): 230100828

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 36706537

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: