Het Krijsen Van De Bossen

€ 3,90
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 3,90
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Het Krijsen Van De Bossen
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Het Krijsen Van De Bossen
Brigitte Aubert
9789029500326

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 2. Jaar: 2001. Taal: Nederlands.

De 36-jarige Elise Andrioli is volledig verlamd, blind en stom. Enige vorm van communicatie is alleen mogelijk doordat Elise wel haar wijsvinger nog kan bewegen. Op een dag vertelt een wildvreemd meisje haar hoe in de bossen aan de rand van de nieuwbouwwijk door een geheimzinnige figuur kinderen zijn vermoord. Ze weet zeker dat dat ook degene is die verantwoordelijk is voor de dood van haar halfbroertje. Elise raakt steeds meer overtuigd van haar gelijk. Wanneer de politie een onderzoek instelt en ook bij Elise aanklopt, begint iemand haar op sadistische wijze lastig te vallen.Het krijsen van de bossen is een spannende en sensuele thriller, intrigerend en prikkelend vanaf de allereerste pagina. Het boek houdt je in een ijzeren greep tot het einde, dat buitengewoon spannend is, zoals een superthriller betaamt. Trouw Het boek is vanaf het begin buitengewoon spannend en sober maar effectief geschreven. VN's Detective & Thrillergids (vier sterren) Bijzonder spannend. de Volkskrant Wurgend spannend. Geweldige ontknoping. Knack

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789029500326
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Brigitte Aubert
  • SKU (eigen artikel code): 390300787

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 48335795

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: