Gone girl

€ 4,10
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 4,10
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Gone girl
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Gone girl
Gillian Flynn
9789022572047

Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 7. Jaar: 2014. Taal: Nederlands.

De nr. 1 New York Times-bestseller Gone Girl, van regisseur David Fincher, legt de geheimen in een modern huwelijk bloot. Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne (Ben Affleck) bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy (Rosamund Pike) vermist wordt. De politie verdenkt hem en Amy's vrienden onthullen dat ze bang voor hem was en dingen voor hem verzweeg. Nick zweert dat dit niet waar is, maar onder druk van de politie en de media ontstaan er langzaam maar zeker haarscheurtjes in het door Nick geschetste beeld van zijn perfecte huwelijk. Zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag roepen vragen op. Heeft Nick zijn vrouw vermoord? Reacties op Gone Girl: 'Gillian Flynn staat boven aan het korte lijstje auteurs die een spannend verhaal combineren met angstaanjagend overtuigende personages.' Karin Slaughter 'Perfect proza... een griezelig helder inzicht in de donkerste uithoeken van de geest.' de Volkskrant 'Wurgend spannend.' Matthijs van Nieuwkerk 'Lees en huiver!' VN Detective en Thrillergids 'Met geen enkele andere thriller te vergelijken.' Herman Koch 'Verreweg de beste psychologische thriller.' NRC Handelsblad 'Een ijzersterke en bij vlagen ronduit huiveringwekkende roman. Aanrader!' Het Parool

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789022572047
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Gillian Flynn
  • SKU (eigen artikel code): 494200235

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 48296342

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: