Een charismatisch defect

€ 5,50
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 5,50
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Een charismatisch defect
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Een charismatisch defect
Eva Kelder
9789029091145

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2017. Taal: Nederlands.

Een weergaloos verhaal over het genadeloos nastreven van idealen en de kracht van het verleden Voor de lezers van Niña Wijers en Hanna Bervoets Wanneer de charismatische Blake Chesterfield het onstuimige Amsterdam van eind jaren zestig komt binnenvallen, zal niets meer hetzelfde zijn. Hij wil de wereld verbeteren, tot elke prijs. Het biedt April een ontsnapping uit haar tot dan toe burgerlijke, oerHollandse bestaan. Blakes aantrekkingskracht is groot, hij heeft algauw een schare volgers. Als de commune een aanslag beraamt op ‘het gezicht van het kapitalisme’ wordt April voor een morele keuze gesteld: welk kwaad moet bestreden worden, dat van binnen of van buiten? Decennia later, als een oude bekende haar zorgvuldig afgeschermde leven binnendringt, wordt April geconfronteerd met ongewenste herinneringen. Hoe kom je in het reine met een verleden dat nooit helemaal het jouwe is geweest? Een charismatisch defect is een weergaloze roman over de illusie van vrijheid. Eva Kelder fileert wederom met scherpzinnige finesse de kwetsbaarheid van de mens. De pers over Het leek stiller dan het was ‘Met Het leek stiller dan het was zet Eva Kelder zichzelf op de kaart als literair talent. Ze geeft blijk van een groot inzicht in menselijk gedrag en gedachteprocessen.’ Opzij ‘Een trefzeker en ontroerend beeld van een vrouw die door haar verleden verstrikt raakt in zichzelf. Prachtig.’ Margriet ‘Een prachtig debuut over hoe je voor je gevoel een klein meisje kunt blijven als je wereld steeds groter wordt.’ Marie Claire ‘Helder, raak en in your face. Een debutant die écht kan schrijven!’ Zin

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789029091145
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Eva Kelder
  • SKU (eigen artikel code): 503300011

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 48335734

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: