Dochter van de profeet

€ 5,75
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 5,75
Sinds:
3 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Dochter van de profeet
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Dochter van de profeet
Benard
9789035119956

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Taal: Nederlands.

De dochter van de Profeet neemt ons mee naar Peshawar, een afgelegen grensplaats in het woelige Pakistan. Micky Malone -een Amerikaanse zakenman die zo zijn bedenkingen heeft over de kwaliteit van het eten in zijn hotel, om nog maar te zwijgen van zijn lokale zakenpartners- wordt niet alleen vermist, maar lijkt, te oordelen naar de bloedsporen op de ijsmachine, ook te zijn vermoord.

De jonge, ambitieuze detective lqbal wordt op de zaak gezet, al snel bijgestaan door de journaliste Julia, de doortastende zuster van het slachtoffer. Naarmate hun onderzoek vordert, beginnen zij met een alarmerende regelmaat dode mannen tegen te komen.

Hun zoektocht, die een verrassende ontknoping zal krijgen, voert ze naar al Ie uithoeken van de Pakistaanse samenleving. Zo ontmoeten zij Fatima, het deugdzame dorpsmeisje dat wordt verkracht door haar schijnbaar nog deugdzamere werkgever. Ze komen de feministische journaliste Lilly tegen, en Shabnam, een feodale prinses die carrière maakt in de lokale politiek. Deze vrouwen leren ons hoe moeilijk het is de straat over te steken gehuld in een chador, geven inzicht in de wonderlijke verlamming die vrouwelijke vluchtelingen overvalt omdat ze vanwege het eergevoel van hun man nooit hun tent mogen verlaten, en laten zien dat zusterschap op raadselachtige manieren kan werken - zeker in de islamitische wereld.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789035119956
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Benard
  • SKU (eigen artikel code): 410700930

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 50531078

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: