De kronieken van Bridei / 1 Des magiers leerling

€ 16,95
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 16,95
Sinds:
2 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
De kronieken van Bridei / 1 Des magiers leerling
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

De kronieken van Bridei / 1 Des magiers leerling
Juliet Marillier
9789021008165

Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 2. Jaar: 2009. Taal: Nederlands.

Al op heel jonge leeftijd lijkt de toekomst van de koningszoon Bridei vast te staan als zijn scholing door zijn ouders wordt toevertrouwd aan een machtige magiër, de druïde Broichan. Weg van huis en haard, in een verre uithoek van zijn wereld, wordt de sympathieke jongen onderwezen in de krijgskunst en de aloude geheimen van het druïdenschap. Bridei is niet op de hoogte van het feit dat zijn leermeester Broichan zitting heeft in een geheime raad van ouderen, die verregaande plannen met hem heeft. Toeval bestaat niet, wordt wel eens gezegd, en dat is een belangrijk gegeven als Bridei op een gruwelijk koude winternacht een te vondeling gelegde baby uit de vrieskou redt. De komst van het meisje, Tuala, betekent een streep door de plannen die Broichan met Bridei heeft, want tussen Bridei en Tuala ontstaat een hechte band. Dat beseffen ook de tegenkrachten - van wie sommige niets menselijks hebben - die zowel binnen als buiten de grenzen van het door oorlogen verdeelde koninkrijk samenzweren om Broichans plannen te dwarsbomen.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789021008165
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Juliet Marillier
  • SKU (eigen artikel code): 490900408

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 49981802

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: