De Erostoren

€ 8,35
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 8,35
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
De Erostoren
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

De Erostoren
Vermeulen
9789075212655

Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.

John C. Vermeulen (Antwerpen, België) is schrijver van kinderboeken, thrillers, sciencefiction en historische romans die werden vertaald in het Duits en het Japans. Zijn werk werd meermaals bekroond. In een Nederlands maandblad publiceerde hij gedurende vijfentwintig jaar een humoristische column. Op een keer bracht hij hierin een stukje over Noach die met zijn ark op een berg strandde omdat hij geen greintje verstand had van navigatie. Tientallen lezers stuurden verontwaardigde brieven naar de redactie, ze verweten John Vermeulen dat zijn taal oneerbiedig en beledigend was. Dat zijn geintjes totaal ongepast waren, zijn humor extreem. John Vermeulen werd nog net niet naar de brandstapel gesleept. De schrijver heeft al de brieven beleefd beantwoord met één enkel zinnetje, dat ook in het voorwoord van 'De Erostoren' staat: 'Wat niet lachend gezegd kan worden, is de waarheid niet...'. Humor is de enige manier om in deze overbevolkte en verzurende wereld overeind te blijven, vindt hij. Wie de dingen - en voorval zichzelf - té serieus neemt, zal nooit in de hemel komen. Want de Heer lacht natuurlijk ook graag. Anders had hij nooit de mens geschapen.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789075212655
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Vermeulen
  • SKU (eigen artikel code): 432900588

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 50094899

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: