Danser hoe de drughandel nl veroverde

€ 4,90
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 4,90
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Danser hoe de drughandel nl veroverde
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Danser hoe de drughandel nl veroverde
Hans Buddingh', Hans Buddingh'
9789029520157

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Taal: Nederlands.

Met het adembenemende levensverhaal van 'De Danser' ontvouwt zich een beeld van de activiteiten van de Colombiaanse drugsbendes en hun handlangers in het Koninkrijk der Nederlanden. De onmacht van het Nederlandse justitie- en politieapparaat wordt schrijnend aangetoond. Door politiek geklungel, gebrek aan coördinatie, desinteresse en algehele naïviteit werden drugscriminelen vaak ongemoeid gelaten bij het uitvoeren van hun operaties. De rechtsstaat bleek niet opgewassen tegen het monster van de georganiseerde misdaad. De DRUGSHANDEL KON ZO, VRIJWEL ONGESTOORD, NEDERLAND VEROVEREN. Deze opzienbarende conclusie trekken de schrijvers van dit boek, de NRC Handelsblad-redacteuren Marcel Haenen en Hans Buddingh', Zij onthullen aan de hand van de verhalen van de sleutelfiguur in dit boek, Dick Stotijn - codenaam 'De Danser'-hoe de bestrijding van de drugsmisdaad ter hand werd genomen. Stotijn werd na een bloeiende criminele loopbaan de meest prominente contactfiguur van het Colombiaanse drugs

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789029520157
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Hans Buddingh', Hans Buddingh'
  • SKU (eigen artikel code): 503300014

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 48335727

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: