Dans des Doods

€ 11,95
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 11,95
Sinds:
2 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Dans des Doods
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Dans des Doods
Douglas Preston, Lincoln Child
9789024555598

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2005. Taal: Nederlands.

De charismatische FBI-agent Aloysius Pendergast heeft eigenlijk maar één echte vijand: zijn geniale maar levensgevaarlijke broer Diogenes. En Diogenes acht nu de tijd rijp om Pendergast voorgoed dwars te zitten. Een voor een sterven Pendergasts dierbaren een gruwelijke dood. Per brief doet Pendergast een dringend beroep op zijn goede vriend, de inspecteur Vincent D'Agosta, om Diogenes te vinden en hem tegen te houden. Maar hoe kun je iemand stoppen die briljant is en al twintig jaar de tijd heeft gehad de gruwelijkste misdaad die ooit is gepleegd voor te bereiden? Het schrijversduo Preston & Child zijn de auteurs van de Pendergast-thrillers DE VLOEK VAN HET OERWOUD, HELLEVUUR, KRAAIENVOER, DE GRUWELKAMER en DE ONDERWERELD. 'Waren de eerdere verhalen van Preston & Child al uitermate spannend, prachtig geschreven en een tikje vreemd: DANS DES DOODS overtreft ze allemaal.' DE TELEGRAAF 'Preston & Child vormen een ijzersterk duo met bloedstollende verhalen rond FBI-agent Pendergast. DANS DES DOODS is adembenemend en verveelt geen moment.' GOOI- EN EEMLANDER

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789024555598
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Douglas Preston, Lincoln Child
  • SKU (eigen artikel code): 320100629

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 49044088
Link: