Stoute verhaaltjes voor het slapengaan

€ 6,15
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 6,15
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Stoute verhaaltjes voor het slapengaan
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Stoute verhaaltjes voor het slapengaan
Marianne Busser, Ron Schroder
9789044339833

Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2013. Taal: Nederlands.

Hierbij alweer het derde boek met avonturen over koning Bobbel, waarin weer de gekste dingen gebeuren. Zo weet de koning niet eens dat hij jarig is. En jammer genoeg is de koningin de verjaardag van haar man ook vergeten. Maar gelukkig gaan ze wel het spelletje choco-plons spelen. Bovendien mag de koning de volgende dag weer jarig zijn, en dat maakt veel goed. Daarnaast gaan ze samen enthousiast inkopen doen bij een feestwinkel, schaffen ze een varken als huisdier aan, en slepen ze alle meubels de tuin in omdat ze het paleis te klein vinden. Ze vinden het enig om buiten te wonen. Totdat het begint te regenen…www.koningbobbel.nl. Marianne Busser en Ron Schröder hebben geen introductie meer nodig. Het schrijversechtpaar schreef meer dan duizend kinderliedjes en talloze verhalen voor Sesamstraat, Bobo en Okki, voor Benny Vreden Kinderprodukties, AVRO's kinderkoor, en ga zo maar door. Hun 300ste boek verschijnt in oktober; een gebeurtenis die The House of Books niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Dagmar Stam tekende onder andere voor Sesamstraat en Libelle. Ze illustreerde talloze boeken van vele kinderboekenauteurs, zoals Francine Oomen, Carry Slee, Jacques Vriens, en van Marianne Busser en Ron Schröder natuurlijk.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789044339833
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): 400200215

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 39350005

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: