Het kunstboek voor kinderen - wit

€ 19,99
Provincie Groningen
Prijs:
€ 19,99
Sinds:
1 week
Gezien:
4 keer
Plaats:
Haren gn, GR
Adverteerder:
FlexJuf
Activiteit:
5 maanden actief op Marktnet
Positie
53.17934,6.630045
FlexJuf
Het kunstboek voor kinderen - wit
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Het kunstboek voor kinderen - wit

Omschrijving:

Is verkleden kunst? Hoe schilder je gevoelens? Hoe maak je een Alberto Giacometti? Kun je een neus schilderen? Waarom maakte Jeff Koons een enorm kunstwerk van zeventigduizend planten?

Het kunstboek voor kinderen onderzoekt de verschillende ideeën, betekenissen, rollen en functies van kunst. Waarom maakt een kunstenaar bepaalde keuzes? Waarom werkt hij in een bepaalde stijl? De creativiteit en verbeelding van kinderen wordt op vrolijke wijze uitgedaagd door prikkelende vragen bij de mooiste voorbeelden uit de geschiedenis van de schilderkunst, beeldhouwkunst en fotografie. Helder, eenvoudig en bijzonder leuk - Het kunstboek voor kinderen is ideaal voor ouders en leraren die kinderen voor het eerst in aanraking willen brengen met kunst, maar ook voor alle anderen die op een nieuwe, verfrissende manier naar kunst willen kijken.

 

Met kunstwerken van:

Albrecht Altdorfer, Giuseppe Arcimboldo, Jacopo Bassano, Sandro Botticelli, Pieter Bruegel de Oude, Vittore Carpaccio, Christo en Jeanne-Claude, Edgar Degas, Jan van Eyck, Alberto Giacometti, Gilbert en George,Vincent van Gogh, Katsushika Hokusai, Hans Holbein de Jongere, Donald Judd, Jeff Koons, Leonardo da Vinci, Simone Martini, Joan Miró, Claude Monet, Pablo Picasso, Jackson Pollock, Rembrandt van Rijn, Bridget Riley, Henri Rousseau, Cindy Sherman, J.M.W. Turner, Diego Velázquez, Andy Warhol en Grant Wood.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikelcode): 9789047709237
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Phaidon Press Limited
  • SKU (eigen artikel code): BOEK 108
  • MPN (fabrikantonderdeelnummer): 58374384
  • Gewicht (algemeen): 10,00 gram
  • Fabrikant: Lemniscaat

http://www.webshop-flexjuf.nl/ Advertentienummer: 56703373
Link: