Te Koop Het Addo Stuur Boek Handboek Nero 6 T.e.a.b.

Provincie Noord-Holland
Prijs:
Nader overeen te komen
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
1 week
Gezien:
2 keer
Plaats:
Amsterdam-Zuidoost, NH
Adverteerder:
Bert
Telefoon:
06-51632874
Activiteit:
12 jaar actief op Marktnet
Positie
52.29905,4.991093
Bert
Te Koop Het Addo Stuur Boek Handboek Nero 6 T.e.a.b.
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Te Koop Het Addo Stuur Boek Handboek Nero 6 T.e.a.b.

Te Koop Het Addo Stuur Boek Handboek Nero 6 Tegen Elk Aannemelijk Bod.

In dit handboek worden stap voor stap alle onderdelen uitgelegd van het volledige pakket Nero 6. Dit pakket is inmiddels uitgegroeid tot een verzameling programma's waarmee u alle mogelijkheden op het gebied van cd- en dvd-branden kunt benutten. Naast het branden van data-cd's en dvd's komen ook verschillende soorten audio-cd's aan bod. En u leest hoe u cd's kunt kopiëren en rewritable cd's gebruikt. Met het programma Nero Vision Express kunt u diashows maken en video's bewerken en daarna op cd of dvd branden. Nero heeft een mooi programma om back-ups van uw belangrijke bestanden te maken: Nero BackItup. U leest hoe u LP's en cassettebandjes kunt overzetten naar cd met het programma Nero Soundtrax. Niet-beveiligde video-dvd's kunt u kopiëren met het programma Nero Recode. Uw cd's en dvd's kunt u van een mooie omslag op het doosje voorzien met het programma Nero Cover Designer.

In dit boek worden alle onderdelen behandeld die horen bij het volledige pakket van Nero 6 (suite 6).

Let op: deze onderdelen zitten niet in elke uitvoering van Nero 6.

Controleer daarom altijd welke uitvoering van Nero 6 u op uw computer heeft geïnstalleerd. Dat kan de volledige versie zijn, of een bij uw computer of cd/dvd-branders geleverde OEM suite 6, of de demoversie Nero 6.

Controleer of u beschikt over de onderdelen die voor u interessant zijn.

De cd-rom

Op de cd-rom bij dit boek staan muziek-, video- en fotobestanden om mee te oefenen. Let op: om met dit handboek te kunnen werken, moet u zelf beschikken over de juiste versie van Nero 6. Of lees in dit boek hoe u een dertig-dagen-demoversie van het programma kunt downloaden.

Inhoud

In dit boek worden de volgende onderwerpen behandeld:

data-cd's en dvd's branden

audio- en MP3-cd's samenstellen

cd's en dvd's kopiëren

muziek van LP op cd zetten

diashows op cd of dvd branden

videofilms en dvd-menu's bewerken

videofilms op dvd branden

back-ups maken

hoesjes en doosjes ontwerpen

Recensie(s)

Met Nero kunnen allerlei soorten cd's of dvd's worden gebrand. Het boek begint met het branden van een gewone data-cd en gaat verder met multisessie-cd's en rewritables. Daarna is er aandacht voor het maken en branden van een audio-cd en een diavoorstelling. Er is ook een hoofdstuk gereserveerd over het maken van een video met NeroVision Express om die vervolgens te branden op een dvd. Het boek gaat verder met het 'gewone' kopieren, het afspelen en het gebruik van rewritables. Uitgebreide aandacht is er voor de tijdrovende klus van het kopieren van een lp naar cd. Minder ingewikkelde klussen als het kopieren van een dvd en het maken van covers worden niet vergeten. Het boek besluit met de instellingen van Nero en de Nero Toolkit. Dit is een typisch beginnersboek waarin de beginnende Nero-gebruiker stap-voor-stap alle mogelijkheden van het pakket leert gebruiken. Er zit zelfs een cd met oefenbestanden bij. Voor ervaren gebruikers kan dit boek nuttig zijn om kennis te maken met de vele mogelijkheden van Nero. A4 formaat met duidelijke schermafbeeldingen en royale letter.

Als U belangstelling heeft stuur dan een antwoord met een email over deze advertentie.

Advertentienummer: 47487026

Meer advertenties van Bert

Link: